Cégbemutató

Üdvözöljük a Kisvakond Zöldtetőépítő Zrt. világában, ahol a zöldtetők művészi- és funkcionális mesterművekké válnak. 25 éves múltunk során Magyarország zöldtető építési területén vezető szerepet vívtunk ki magunknak, és büszkén mondhatjuk, hogy mindent megteszünk azért, hogy ezt a kertművészet legmagasabb szintjén űzzük.

Cégünk Gödön saját irodával büszkélkedhet, ahol otthont adunk egy kertészeti áruháznak, illetve 1.600 raklapig feltöltött állandó raktárkészletünknek. Irodánkhoz bemutató- és oktatóterem is tartozik, ahol teret adunk kollégáink folyamatos fejlődésének, megújulásának. Szakértő csapatunk több mint 70 tapasztalt szakembere – köztük 10 kiváló kertész- és tájépítész mérnökkel – elkötelezett a minőség és az ügyfeleink igényeinek maximális kielégítése mellett.

Fő erényeink közé tartozik az innováció és a gépesítés, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a zöldtetőépítés terén az elmúlt években piacvezetővé válhattunk. Szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk az egész zöldinfrastruktúra szektorban, beleértve a tájépítészeti tervezést, öntözőrendszer tervezést, automata fűnyíró tervezést- és telepítést, komplex parképítést, valamint zöldtető- és zöldfal építést, illetve magas színvonalú kertkarbantartást.

Kiemelkedően büszkék vagyunk arra, hogy piacvezetőként “Design&Build” kertépítési szolgáltatást is kínálunk, amely egyedülálló az iparágban.

Folyamatos képzések mellett külföldi szakmai utakon veszünk részt és az utóbbi időben már szervezünk is a hasonló gondolkodású építészeknek és tájépítészeknek.

Alapító tulajdonosunk víziója, hogy a legtehetségesebb- és hűségesebb kollégák tulajdonrészt kaphassanak a cégből és annak sikereiből: ezért cseréltünk cégformát és váltunk részvénytársasággá: 2024-ben már 3 korábbi alkalmazott vált részvényessé is a vállalkozásban.

Cégünk alapító tagja és elkötelezett támogatója a Kertész Uniónak, ami kertész társadalom egyesítését és nagyobb megbecsülését tűzte zászlajára.

Büszke tagjai vagyunk a MAKEOSZ, ZÉOSZ, ELCA szakmai szövetségeknek.

Ha minőségi, kreatív és fenntartható zöldterületeket keres, akkor a Kisvakond Zöldtetőépítő Zrt. a tökéletes választás Önnek. Bízzon bennünk, hogy álmai zöld környezetét valóra váltjuk!

Kérjük, keressen minket a további részletekért és személyre szabott megoldásainkért.

Kisvakond Zöldtetőépítő Zrt.

A jövő zöld

 

Megbízható adózó minősítés

Adozói minősítés

Az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény 2016. január 1-jétől vezette be az adózói minősítést. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) negyedévenként megvizsgálja, hogy a cégjegyzékbe bejegyzett (és az úgynevezett áfa-regisztrált) adózók megfelelnek-e a megbízható adózókra, illetve a kockázatos adózókra vonatkozó feltételeknek. Cégünk 2020. I. negyedévében is megfelelt a megbízható adózó feltételrendszerének!

Cégünk eredményessége

 


Mérföldkövek…

Timeline

A kezdetek
Megalakult a B&T Bt., a Kisvakond-Park Kft. jogelődje. 1999-től felvettük tevékenységeink közé a kertek gondozását, karbantartását.
2000-től kibővítettük tevékenységünket a kerttervezés és kertépítés területére is.
100. kert

Alig 4 év alatt 100 új kertet építettünk. Ehhez már 3 kertépítő brigád munkáját koordináltuk.

2005-ben megkaptuk az első irodaházi parképítési megbízást az ERIX Irodaháztól.

Megalakul a Kisvakond-Park

A B&T Bt. jogutódjaként, a Cég a komplett parképítési és park karbantartási üzletágat folytatja. Ebben az évben belépünk a HORECA szegmensbe is, a magyarországi McDonald’s gyorsétterem hálózat kerttervezési és kertépítési munkáit Cégünk kapja.

Szakkönyvet írtunk

Az év elején megjelent az ügyvezetőnk által írt szakkönyv „Nagy Csanád: Kertépítés Mindenkinek” címmel.

Számos szaklapban jelentek meg publikációink: Szép Házak, Lakáskultúra, A Mi Otthonunk…

100 millió Ft egy év alatt

Az első Bevásárlóközpontunk parkosítása a Decathlon megbízásából.

Az első zöldtető kivitelezésünk az Infoparkban a Telekom Székház számára.

És az első év, amikor 100 millió Ft a bevételünk.

Kizöldült Budapest

A főváros eddigi legnagyobb városközpont-rehabilitációs projektje, a „Budapest Szíve Program” keretén belül parképítési- és automata öntözőrendszer építési munkákat végeztünk.

Magyarországon első kertépítőként a Madártani Egyesülettel közösen elindítottuk a „Madárbarát kert programot”.

Első díjnyertes kert

Az “iroda.hu – Az év legzöldebb irodája” pályázaton a Docler Irodaház számára kialakított cca 300 nm tetőkert és 6500 nm zöldfelület együttesével 1.helyezést értünk el.

Ebben az évben örülhettünk a 300. kertépítési projektnek is, többek között az első LIDL áruház parképítésének.

Óriás beruházások

A LIDL budapesti áruházak zöldfelület karbantartási- és síkosságmentesítési munkáinak kezdete. Az első bevásárlóközpont építése: Corvin bevásárlóközpont.

Kertépítő csapataink száma 5-re bővült, már átlag 20-an vannak a “kisvakondok”.

MAKEOSZ tagok lettünk

A Magyar Kertépítők Országos Szövetsége tagjának miért jó lenni? Mert neves szakemberek ítélik meg a munkánkat! Első versenykertünk azonnal különdíjas és közönségdíjas lett.

Védjegyeztettük logónkat, hogy senki ne élhessen vissza az Ön bizalmával!

Európa egyik legmegbízhatóbb vállalata

A Kisvakond-Park Kft. „AA” megbízhatósági tanúsítványt kap, ezzel jelezzük, hogy Cégünk pénzügyileg stabil, alacsony kockázatú. Magyarország vállalkozásainak legjobb 1,75 %-ába tartozunk!

Ebben az évben már 200 millió Ft az éves árbevételünk. Nagy projektjeink: a Lake Forest Villapark komplett zöldfelületeinek kialakítása illetve a Corvin-sétány II. ütemének parképítése.

Elsőként jelenünk meg magyar kertépítők közül a HOUZZ-on, mely a világ vezető design weboldala.

“Minden reggel benne vagyok a tévében”

Megtervezzük és megépítjük a TV2 kültéri stúdióját, a TV2 Mokkateraszt. Egyedi megoldásokat használva tettük le védjegyünket.

A Corvin Cordia Sun Resort intenzív és extenzív tetőkertjeit beneveztük a ZÉOSZ “Az év zöldtetője” című pályázatra. Ezüst érmesek lettünk!

Összesen 75.000 m2 zöldtetőt építettünk

Innovatív és környezetbarát megoldás a tetőkre kertet varázsolni. Az új intenzív és extenzív zöldtetők kialakítása terén mára stabil kivitelezőkké váltunk.

Megépült az 500. kertünk is, valamint 2 év alatt sikerült megdupláznunk a forgalmat: bevételünk elérte a 400 millió Ft-ot.

A “Mesepark”

A Főváros kiemelt beruházásaként, az Állatkert új területén ( volt Vidámpark) megvalósuló Mesepark egy új típusú szabadidő, illetve családi élménypark.

Büszkék vagyunk arra, hogy Cégünk generáltervezőként vett részt a beruházásban.

Újabb szintet léptünk

Ebben az évben a Kisvakond-Park Kft éves bevétele meghaladt a 700 millió Ft-ot. Bízunk benne, hogy elégedett megrendelőink száma a jövőben emelkedni fog.

ELCA tagjai lettünk

Az Európai Kertépítők Szövetsége (ELCA: European Landscape Contractors Association) minden évben más országban tart szakmai találkozót tagjai számára, ahol a lehetőség van a helyi kertépítészeti újdonságok megtekintésére és a szakmai tapasztalok megvitatására. Idén a festői Francia Riviérára látogatnak el a tagok, 2019. április 5-7 között, amin mi is részt veszünk.

Cégbemutatás az építészfórumon

A Metrodom Panoráma lakópark Budapest egyedülálló zöld homlokzatú lakóparkja. A lakóépületek tervezési szakaszában már szakértőként is részt vettünk.

Cégünk feladta volt a lakópark teljes területén az összes zöldfelület kivitelezése,  az  extenzív és intenzív zöldtetők és a homlokzati zöldfelületek megvalósítása valamint  a térburkolási munkák kivitelezése.

A lakópark átadása után az építészfórumon megjelent egy cikk a Kisvakond-Park Kft. munkásságáról.

Építőipari Nívódíjat kaptunk

A Metrodom Panoráma lakóparkon végzett munkánk eredménye a rangos elismerés. 18 tagú Bíráló Bizottság a benyújtott dokumentációk, illetve a referensek helyszíni bejárásai alapján bírálta és értékelte a pályázatokat. A bírálat fő szempontjai a következők voltak: az adott építmény általános építészeti-műszaki értékelése, a kivitelezés műszaki–technikai színvonala, szakszerűsége, a beruházás gazdaságossága, üzemeltethetősége valamint a létesítményt létrehozók – különösen a beruházók, a tervezők és kivitelezők – közötti együttműködés.  A projekt díjazásában nagy szerepet játszott az épületek különleges zöld felületeinek kialakítása, valamint magas műszaki és minőségi szintje.

A Kisvakond-Park Kft. Kisvakond Zöldtetőépítő Zrt.-vé alakul

Cégünk 2023-ban cégformát váltott és a korábbi kft. helyett a továbbiakban zártkörűen működő részvénytársaságként dolgozik tovább; valamint mostantól nevünkben is kifejezzük a zöldtetők építése iránti elköteleződésünket.