Díjak, tanúsítványok

2023 a 2. Építőipari Nívódíj

Budapest One irodaház

Az irodaház komplex zöldtető megvalósításáért a Kisvakond Zöldtetőépítő Zrt. – parképítő cégként egyedülálló módon – a második Építőipari Nívódíját kapta meg.

Építőipari Nívódíj

2021 Építőipari Nívódíj

Metrodom Panoráma projekt

A díjat a Kisvakond Zöldtetőépítő Zrt. a Panoráma lakópark zöld környezetének kivitelezéséért nyerte el. A Metrodom Panoráma lakópark ikonikus zöld homlokzataival magas műszaki- és minőségi szintet képvisel.

2016 Az év kertje kiemelt különdíj

Versenykert

A 18.alkalommal megrendezett, “Az év kertje” kerttervezési- és építési nívódíj pályáazon a Gombásné Magyar Csilla kert- és tájépítész által megtervezett fótligeti magánkert kiemelt különdíjban részesült. a kert kivitelezését a Kisvakond Zöldtetőépítő Zrt. végezte.

2016 Építészeti nívódíj

Corvin Corner

A díjazott pályamunkákban az építészeti minőségen túl többek között az épített környezetet is értékelte a zsűri, melynek kialakításában Mi is jelentős szerepet vállaltunk. Az irodaház közvetlen környékére többek között 5 fát, 250 cserjét ültettünk és 125 m2 gyepszőnyeget fektettünk le. Az Irodaház különlegessége, hogy tetőkertek és a legfelső szintre tetőterasz is került.

2014 Az Év Legzöldebb Projektje

Dorottya udvar

Az irodaházzal szomszédos vasúti töltés összefüggő növényzettel való takarása, az esztétikusabb, és a zöldebb környezet elérése érdekében. Cca 300 nm tetőkert és 6500 nm zöldfelület kialakítása a dolgozók szabadidős tevékenységei részére. A Dorottya Udvar Közép- és Kelet-Európában legmagasabb eredménnyel BREEAM kiváló („Excellent”) besorolást kapott a működő épületek („In use”) kategóriában. Ez az egyik legrangosabb nemzetközi zöld minősítés.

2014 Intenzív zöldtetője, 2.helyezés

Corvin sétány Cordia Sun Resort

1999-ben, több, mint 15 éve alakult a Zöldtető-és Zöldfal Építők Országos Szövetsége. 2014-ben Az Év zöldtetője és Az év zöldfala pályázaton, Intenzív zöldtető kategóriában a Corvin sétány Cordia Sun Resort épületre épített munkájával Cégünk 2. helyezést ért el.

2014 Európa egyik legmegbízhatóbb vállalata

Kisvakond-Park Kft.

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján. KISVAKOND-PARK Kft. „AA” megbízhatósági tanúsítvány kapott, mellyel jelezheti, hogy Magyarország azon legjobb 1,75 %-ába tartozó vállalkozásai közé tartozik, mellyel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

2013 Az év Példaképe

Nagy Csanád, a Kisvakond-Park Kft. ügyvezetője

A Példakép Alapítvány civil kezdeményezés, amely azzal a céllal jött létre, hogy megismertesse és elismertesse a nyilvánossággal a sikeres fiatal magyar vállalkozókat. Az egyik legfontosabb cél az, hogy a pályakezdő fiatalok elérhető és követhető életpályát lássanak maguk előtt.

Üzleti reggeli

2013 Magyar Kertépítő Verseny különdíj

Versenykert

2008 óta minden évben megépítik versenykertjeiket a magyar kertépítők. 2013 áprilisában a Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállításon nézhették meg az alkotásokat. A Magyar Kertépítők Országos Szövetsége (MAKEOSZ) különdíjjal jutalmazta a Kisvakond-Park Kft. által bemutatott kertet.

2011 Az év legzöldebb irodája

Docler Irodaház

Az irodaházzal szomszédos vasúti töltés összefüggő növényzettel való takarása, az esztétikusabb, és a zöldebb környezet elérése érdekében. Cca 300 nm tetőkert és 6500 nm zöldfelület kialakítása a dolgozók szabadidős tevékenységei részére.

Tekintse meg díjnyertes kertépítészeti és egyéb munkáinkat!

Tekintse meg díjnyertes kertépítészeti és egyéb munkáinkat! KÉPGALÉRIA