Vario parkbútor

A kertépítészeti felhasználás során a látszóbeton legnagyobb előnye bármilyen más anyaggal szemben, hogy széleskörű felhasználhatóságának köszönhetően a kert összes épített „tartozéka” készülhet látszóbetonból, így igazán harmonikus, letisztult, egységes képet mutató kertek létesíthetők belőle.

Miért válassza a VARIO parkbútort?

A látszóbetonból készült VARIO parkberendezések nagy előnye, hogy az előregyártott elemekből rövid kivitelezési határidővel, gyorsan megépíthetőek, az esetek többségében száraz, „tiszta” szerelési munkával. Az egyes részelemek utángyárthatók és cserélhetők. A látszóbetonból készülő kerti elemek teljesen időjárásállóak, általában nem igényelnek ápolást, festést, minimális a fenntartási igényük.

A látszóbeton tetszőlegesen színezhető, illetve tetszőleges színűre festhető. A natúr beton színen kívül a tört fehér, krémszínek mellett a szürke minden árnyalata előállítható egészen a sötét antracit, illetve fekete színekig.

Felületi díszítésének kizárólag a fantázia szab határt. Bármilyen minta, logó, reklámfelület, felirat kialakítható a látszóbetonon dombornyomott betűkkel és kőmosott technológiával egyaránt.

A VARIO parkbútor-család elemei

Legnagyobb előnye a variálhatóságában rejlik, csak a képzelet szab határt a felhasználhatóság terén. Megdöbbentő, de a viszonylag kevés elem ellenére végtelen a variációs lehetőség!

  • 3 fajta pad elem (fa ülőkével, pados vagy támlás kivitelben)
  • ülőgomba
  • virágkazetta, planténer (beültethető növények számára)

Szeretne további részleteket?

Látogasson el szakoldalunkra, ahol további részletekkel, referenciákkal szolgálunk a VARIO parkbútor-családdal kapcsolatban.