Design&Build kertépítés

A Design&Build (magyarul: tervezés és építés) kertépítés szolgáltatás egy olyan teljes körű megközelítést kínál, amely a kerttervezés és kertkialakítás területén egyaránt jártas szakemberekből álló csapat közreműködésével valósul meg. Ez a szolgáltatás kiváló választás minden olyan kerttulajdonosnak vagy ingatlanfejlesztőnek, aki egyedi és funkcionális parkok létrehozására törekszik, legyen szó irodaházi- vagy kereskedelmi területről.

 

MOME 1-2. ütem Design&Build parképítés, 2023/24

Miről szól a Design&Build kertépítés?

Kreatív koncepció a tervezésben: Tapasztalt tájépítész tervezőink segítségével egyedi és inspiráló kertkoncepciókat alkotunk. Figyelembe vesszük az adott terület egyedi jellemzőit, a környezeti tényezőket, valamint az ügyfél preferenciáit és az ingatlan és környezet stílusát.

Részletes tervezés és vizualizáció: A tervezés során részletes kiviteli tervrajzokat és 3D vizualizációkat készítünk, hogy az ügyfél számára átlátható legyen a tervezett kert megjelenése és elrendezése. Ez lehetővé teszi az aprólékos tervezési döntések meghozatalát és az esetleges módosítások könnyű végrehajtását.

Professzionális kivitelezés: Az építési folyamat során a legmagasabb szintű szakértelemmel és gondossággal végzünk minden munkafolyamatot. Tapasztalt parképítő csapatunk gondoskodik arról, hogy a tervezett kert valósággá váljon, és mindezt a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően végzik. A parképítés folyamán az eredeti tervezők felügyelik a projekt megvalósítását.

Tartós és fenntartható kertek: Fontos számunkra, hogy kertjeink ne csak esztétikusak legyenek, hanem fenntarthatóak és hosszú távon élvezhetőek is. A növényválasztásunk során előnyben részesítjük a legjobban prosperálókat, az anyagok kiválasztása során pedig minimalizáljuk a kert fenntartásához szükséges erőforrásokat.

 

City Gate Design&Build parképítés, 2023.

Miért válassza a Design&Build szolgáltatást?

Egyedi megközelítés: Minden kertet egyedi igények és körülmények jellemzik, ezért minden projektet egyedi megközelítéssel kezelünk, hogy a lehető legjobban megfeleljünk az ügyfél elvárásainak és a terület adottságainak.

Tapasztalt szakemberek: Csapatunk kiváló és összeszokott tájépítészekből és kertépítőkből áll, akik széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a tervezés és kivitelezés terén.

Teljeskörű szolgáltatás: A koncepciótól kezdve egészen az építési munkálatok befejezéséig minden lépést mi végzünk el, így folyamat során az ügyfélnek csak egyetlen megbízható partnerre van szüksége. Igény szerint a parkfenntartási munkákat is vállaljuk.

 

Mit jelent a Design&Build kertépítés szolgáltatást?

A Design&Build egy, az építőiparhoz hasonló szolgáltatási rendszer: az összes tervezési- és kivitelezési szolgáltatásokat egyetlen cég, a kivitelező vállalja.

A Design&Build kertépítési szerződésben egyetlen cég vállal felelősséget, így a megbízó számára minimalizálódnak a kockázatok, és csökkennek a projekt tervezési és kivitelezési fázisainak átfedései, továbbá a jól ismert „egymásra mutogatás” megszűnik. A Design&Build parképítészet kivitelezője felelős az összes munkáért, így az ügyfél bármely hibát egyetlen félen kérhet számon.Az elmúlt években egyre nagyobb teret nyert a Design&Build, melyben cégünk, a Kisvakond Zöldtetőépítő Zrt. úttörő a hazai piacon.

 

IP West Design&Build parképítés, 2023.

 

professzionális kerttervezés