Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

teraszhutes parahuto ventilator

 

A nyári hőség elől állandóan klimatizált, zárt helyre kell menekülnie? Képtelen kiülni a teraszra, mert annyira átforrósodik ott a levegő? A profi teraszklíma a legjobb megoldás ezekre a problémákra. Hatékonyan, energiatakarékosan, környezetbarát módon hűti a szabadtéri helyiségek levegőjét. A porlasztott víz levegőbe juttatása ráadásul számos más kellemes hatással is jár.

Teraszhűtő pára ventilátorok

Bizonyára már Ön is találkozott Ködhűtő vagy párahűtő ventillátorokkal. Nem csak roppant látványosak, de rendkívül hasznosak is a nagy hőségben. Már egy egyszerű ventillátor is sokat segít, ha melegünk van. Bár az csak a meleg levegőt keveri fel, mégis jobban érezzük magunkat tőle. A ventilátort a vízpárával kombinálva azonban hihetetlen csoda történik!

A korszerű kültéri ködhűtő ventilátorok akár 10 fokkal is csökkentik a terasz hőmérsékletét a környező levegő hőmérsékletéhez képest. Ez már bőven elegendő ahhoz, hogy a hőségben igénybe vett szervezetünk felfrissüljön, és nagyobb kedvvel álljunk neki bármilyen tevékenységnek.

Frissítő Párafüggönyök

Az egyedi kialakítás lehetővé teszi, hogy a saját igényeihez igazíttassa a teraszának vagy kertjének hűtését. Remek megoldás a kerti medencék, játszóterek vagy szaletlik köré telepített párafüggöny. Egy párafüggöny ma már nem luxus. Az egyszerűbb, kerti csapról üzemelő ( akár házilag is kivitelezhető) tipustól a nagynyomású szivattyúról működő, vezérelhető tipusig válogathat kedvére!

Partnercégünk a teraszhűtésben

Bővebb információért látogasson el a Tecnocooling Kft. tematikus weboldalaira!

 

Irodaházak, Lakóparkok, ipari parkok kültéri klimatizálása, ipari párásítása

 

Magánházak, Éttermek-Hotelek teraszainak kültéri hűtése

 

Keresés

kertepites kerttervezes kertgondozas
Kerttervezés Kertépítés Kertgondozás 
+36 70 311 2111

Save

Save

Save

Save

module ajanlatkeres bg
Mennyibe kerül az Ön kertje?

 

Kérjen ajánlatot

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Style Selector

Layout Style

Background Image