Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

kisvakondpark kft arena plaza parkepites parkfenntartas belteri novenydekoracio 11 kisvakondpark kft parkfenntartas park karbantartas dorottya udvar

 

A Kisvakond-Park Kft. a magánkertekben valamint társasházakban folytatott zöldfelület karbantartási munkák által megszerzett tapasztalat és a megváltozott piaci viszonyok után merészen vágott bele egy új ágazat felépítésébe 2010-től. Ezt egy piacvezető magyarországi üzemeltető cég zöldfelületi tender portfóliójának elnyerése után a mai napig folyamatosan végzi, a válság éveit veszteségek nélkül átvészelve bővül évről-évre a megrendelés-állomány.

 

Zöld közösségi terek

A parkkarbantartás során számos olyan körülménnyel találkoztunk, amelyek a magánkerti szektorban nem voltak jelen. Az egyik legfontosabb a munka léptéke. A nagy zöldfelülethez igazodva nagy munkabírású munkagépekkel végezzük a karbantartási munkákat. További újdonságként jelent meg, hogy a közösségi használatból adódóan sokkal precízebb ütemezéssel kell végrehajtani az egyes kertészeti munkafolyamatokat. A zöldfelületeket használók, látogatók minimális zavarása mellett történik a munkavégzés, előre kitalált munkamenet alapján, a megrendelők folyamatos tájékoztatása mellett.

A parkfenntartás fő feladatai

Komplex tudást igénylő feladat, mely a karbantartó személyzettől megköveteli a jártasságot a gyep, cserjék és fák, évelők és egynyári növények gondozása kapcsán. Emellett feladat a zöldfelületen található automata öntözőrendszer kezelése, beállítása, felügyelete, az előforduló díszmedencék, csobogók, vízjátékokhoz való szakértelem. A parkkarbantartó ágazat dolgozóinak érteni kell a beltéri növényzet, zöldfalak, és tetőkertek gondozásához is.

 

 

 

Csendes parkfenntartó gépek használata

A Kisvakond-Park Kft. lecserélte benzinmotoros eszközparkját akkumulátoros parkfenntartó gépekre. Így elsősorban az "A" kategóriás irodaházak előnyére, de a bevásárlóközpontok, lakóparkok környezetében szintúgy, a napközbeni parkgondozás nem zavarja az ott élők, ott dolgozók mindennapjait. Szinte észrevétlenül újulhat meg a zöldkörnyezet a csendes, halk üzemmódú gépeknek köszönhetően. Nincs többé robbanó zaj, sőt a kipugógázok kellemetlen szaga és egyéb káros mellékhatásai is megszűntek.

Néhány referenciánk a teljesség igénye nélkül
View the embedded image gallery online at:
https://kisvakond.eu/szolgaltatas/parkfenntartas#sigProId3d3e738df4

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Keresés

kertepites kerttervezes kertgondozas
Kerttervezés Kertépítés Kertgondozás 
+36 70 311 2111

Save

Save

Save

Save

module ajanlatkeres bg
Mennyibe kerül az Ön kertje?

 

Kérjen ajánlatot

Save

Save

Save

Save

Save

Save

 

Professzionális kerttervezés okl.tájépítészmérnökkel!

 

 
 
 

Style Selector

Layout Style

Background Image