Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

madarbarat kert madarbarat kert madareteto

 

Magyarországon elsőként a Kisvakond kerttervező és kertépítő csapata kapcsolódott be kerttervező és–építő cégként az MME Madárbarát kert programjához.  Közösen, együttműködve szeretnénk felhívni a figyelmet a mindennapi madárvédelem lehetőségeire, fontosságára, előnyeire és szépségére.

MME Madárbarát Kert Program

A Kisvakond-Park Kft. kertépítő, kertfenntartó csapata elkötelezett a környezetvédelem, a természetvédelem, és az élhetőbb környezet iránt. Fontosnak tartjuk egy-egy kert kialakításánál, hogy a természetes élőhelyek a legkevésbé sérüljenek, az új kertben ne csak a növények, de a hozzájuk kötődő állatvilág, mint madarak, sün, mókus, stb. is otthonra leljenek. E célból támogatjuk a kertépítés, parképítés során mi is az MME Madárbarát kert programjának filozófiáját, s velük együttműködve állítottunk össze útmutatót saját madárbarát kert kialakításához.Az MME Madárbarát kert programja jelenleg öt tevékenyégi körben kínál együttműködési lehetőséget: a Madárbarát kert a családi házak, háztáji kiskertek, parkok és arborétumok; a Madárbarát óvoda és Madárbarát iskola az oktatási intézmények; a Madárbarát panel a panelházak lakóinak, a Madárbarát munkahely az irodában dolgozók és munkáltatók alprogramja. Elegendő már egy-két madárodú, egy itató, télen pedig egy kis etető a kertbe, az óvoda- és iskolaudvarba, ablakba, és máris élvezhetjük tollas barátaink közelségét. Ha pedig már ott vannak, a pedagógusokat és a szülőket a nevelésben, a gyerekeket és felnőtteket a kikapcsolódásban, a gazdálkodókat és kiskert tulajdonosokat a kártevők távoltartásában segítik a madarak.

Bárki bekapcsolódhat a Madárbarát kert programba?

A napi madárvédelem alapját a Madárbarát kert program gyakorlatközpontú tevékenységei képezik az odúk és itatók kihelyezésével, a téli madáretetéssel. Az egész évben, gyakorlatilag bárhol, még a nagyvárosok épület rengetegében is végezhető madárvédelem.

 

A Madárbarát kertet elismerő cím és tábla megszerzéséről az MME honlapján olvashat itt, de mi is készséggel válaszolunk kérdéseire!

 
A madárbarát kert legfontosabb hozzávalói
  • Bőséges termést, táplálékot nyújtó fák, cserjék
  • Védelmet nyújtó zárt bokorcsoportok, örökzöldek
  • Fészkelésre alkalmas idős fák, cserjék
  • Madárodúk és költőládák
  • Madáretetők

madarbarat kert kisvakondpark kft 

Keresés

kertepites kerttervezes kertgondozas
Kerttervezés Kertépítés Kertgondozás 
+36 70 311 2111

Save

Save

Save

Save

module ajanlatkeres bg
Mennyibe kerül az Ön kertje?

 

Kérjen ajánlatot

Save

Save

Save

Save

Save

Save

 

Professzionális kerttervezés okl.tájépítészmérnökkel!

 

 
 
 

Style Selector

Layout Style

Background Image