Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

Kerttervezés

A körültekintően tervezett és épített kert, melyben a funkcionalitás találkozik az esztétikus elrendezéssel, hosszú éveken át kellemes élmények forrása, gyermekeink tapasztalásának helyszíne és saját boldogságunk tárháza lehet.

Tovább a kerttervezésre 
Kertépítés

A kertépítészet minden szintjén jelen vagyunk - mert szeretjük amit csinálunk, legyen szó egy családi ház kiskertjéről, étterem- vagy szállodakertről, társasházak zöldfelületeiről vagy akár nagyobb szolgáltató létesítményekről..

Tovább a kertépítésre 
Kertgondozás

Elsőre furcsának tűnhet a gondolat, de a kert maga is egy élőlény. Szükségletei vannak hozzánk hasonlóan. Ahhoz, hogy a kert mindig a legjobb formáját hozza, folyamatosan gondozni, ápolni kell. Minden növény, cserje más gondozást igényel ...

Tovább a kertgondozásra 
 
Parképítés

A Kisvakond-Park Kft. vezető parképítő cégként irodaházak, bevásárlóközpontok külső környezetének illetve közterületek, közparkok és közintézményi zöldfelületek kiépítésére, parkosítására szakosodott. Díjnyertes munkáink garanciaként szolgálnak.

Tovább a parképítésre 
Park fenntartás

Több ezer m2 park, tetőkert és egyéb zöldfelület karbantartását korszerű eszközökkel és gépekkel felszerelt, tapasztalt, szakképzett parkfenntartó csapataink végzik. Vállaljuk saját és idegen kivitelezésű parkok fenntartását egyaránt.

Tovább a parkfenntartásra
Madárbarát kertprogram

A Kisvakond-Park Kft. kertépítő, kertfenntartó csapata elkötelezett a környezetvédelem, a természetvédelem, és az élhetőbb környezet iránt. Fontosnak tartjuk egy-egy kert kialakításánál, hogy a természetes élőhelyek ...

Tovább a madárbarát kertprogramra 
 
Zöldtető, Tetőkert

Mára a zöldtető nem csupán presztízskérdés, a városok zsugorodó zöldfelületei megkívánják, hogy a parkokat új helyekre költöztessük, az épületek kihasználatlan felületei pedig kiválóan alkalmassá váltak erre a célra.

Tovább a zöldtetőre   
Vario parkbútor

A kertépítészeti felhasználás során a látszóbetonból készült parkbútor legnagyobb előnye bármilyen más anyaggal szemben, hogy széleskörű felhasználhatóságának köszönhetően a kert összes épített „tartozéka” készülhet belőle, így igazán ...

Tovább a parkbútorra    
Kertépítés mindenkinek!

A kertépítés témakörében is egyre nagyobb számban jelennek meg könyvek. Ezek nagy hátránya, hogy kivétel nélkül külföldi (főként angol, német és francia) szerzők magyar fordításai, s ebből kifolyólag egy  ...

Tovább a könyvre   

Save

Save

kisvakondpark kft arena plaza parkepites parkfenntartas belteri novenydekoracio 11 kisvakondpark kft parkfenntartas park karbantartas dorottya udvar

 

A Kisvakond-Park Kft. a magánkertekben valamint társasházakban folytatott zöldfelület karbantartási munkák által megszerzett tapasztalat és a megváltozott piaci viszonyok után merészen vágott bele egy új ágazat felépítésébe 2010-től. Ezt egy piacvezető magyarországi üzemeltető cég zöldfelületi tender portfóliójának elnyerése után a mai napig folyamatosan végzi, a válság éveit veszteségek nélkül átvészelve bővül évről-évre a megrendelés-állomány.

 

Zöld közösségi terek

A parkkarbantartás során számos olyan körülménnyel találkoztunk, amelyek a magánkerti szektorban nem voltak jelen. Az egyik legfontosabb a munka léptéke. A nagy zöldfelülethez igazodva nagy munkabírású munkagépekkel végezzük a karbantartási munkákat. További újdonságként jelent meg, hogy a közösségi használatból adódóan sokkal precízebb ütemezéssel kell végrehajtani az egyes kertészeti munkafolyamatokat. A zöldfelületeket használók, látogatók minimális zavarása mellett történik a munkavégzés, előre kitalált munkamenet alapján, a megrendelők folyamatos tájékoztatása mellett.

A parkfenntartás fő feladatai

Komplex tudást igénylő feladat, mely a karbantartó személyzettől megköveteli a jártasságot a gyep, cserjék és fák, évelők és egynyári növények gondozása kapcsán. Emellett feladat a zöldfelületen található automata öntözőrendszer kezelése, beállítása, felügyelete, az előforduló díszmedencék, csobogók, vízjátékokhoz való szakértelem. A parkkarbantartó ágazat dolgozóinak érteni kell a beltéri növényzet, zöldfalak, és tetőkertek gondozásához is.

 

 

 

Csendes parkfenntartó gépek használata

A Kisvakond-Park Kft. lecserélte benzinmotoros eszközparkját akkumulátoros parkfenntartó gépekre. Így elsősorban az "A" kategóriás irodaházak előnyére, de a bevásárlóközpontok, lakóparkok környezetében szintúgy, a napközbeni parkgondozás nem zavarja az ott élők, ott dolgozók mindennapjait. Szinte észrevétlenül újulhat meg a zöldkörnyezet a csendes, halk üzemmódú gépeknek köszönhetően. Nincs többé robbanó zaj, sőt a kipugógázok kellemetlen szaga és egyéb káros mellékhatásai is megszűntek.

Néhány referenciánk a teljesség igénye nélkül
View the embedded image gallery online at:
https://kisvakond.eu/szolgaltatas#sigProId3d3e738df4

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

kisvakondpark kft corvin setany II kerttervezes parkepites 35 kisvakondpark kft forradalom tere kerttervezes parkepites 5

 

A Kisvakond-Park Kft. építési munkáinak jelentős hányadát adja parkok, ipari jellegű területek zöldfelületének kivitelezése, megépítése. A munka során jelentős anyag és élőerő mennyiséget kell megmozgatni, amihez komoly előkészítés és ütemezés párosul.


A munkafolyamatok során állandóan egyeztetni kell a megrendelőkkel, hogy a kertészeti kivitelezést végző egyéb szakágakkal, vállalkozókkal együtt haladva, egymás hátráltatása nélkül elkészüljön egy parképítési munka a vállalt határidőre.

 

 

 

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

teraszhutes parahuto ventilator

 

A nyári hőség elől állandóan klimatizált, zárt helyre kell menekülnie? Képtelen kiülni a teraszra, mert annyira átforrósodik ott a levegő? A profi teraszklíma a legjobb megoldás ezekre a problémákra. Hatékonyan, energiatakarékosan, környezetbarát módon hűti a szabadtéri helyiségek levegőjét. A porlasztott víz levegőbe juttatása ráadásul számos más kellemes hatással is jár.

Teraszhűtő pára ventilátorok

Bizonyára már Ön is találkozott Ködhűtő vagy párahűtő ventillátorokkal. Nem csak roppant látványosak, de rendkívül hasznosak is a nagy hőségben. Már egy egyszerű ventillátor is sokat segít, ha melegünk van. Bár az csak a meleg levegőt keveri fel, mégis jobban érezzük magunkat tőle. A ventilátort a vízpárával kombinálva azonban hihetetlen csoda történik!

A korszerű kültéri ködhűtő ventilátorok akár 10 fokkal is csökkentik a terasz hőmérsékletét a környező levegő hőmérsékletéhez képest. Ez már bőven elegendő ahhoz, hogy a hőségben igénybe vett szervezetünk felfrissüljön, és nagyobb kedvvel álljunk neki bármilyen tevékenységnek.

Frissítő Párafüggönyök

Az egyedi kialakítás lehetővé teszi, hogy a saját igényeihez igazíttassa a teraszának vagy kertjének hűtését. Remek megoldás a kerti medencék, játszóterek vagy szaletlik köré telepített párafüggöny. Egy párafüggöny ma már nem luxus. Az egyszerűbb, kerti csapról üzemelő ( akár házilag is kivitelezhető) tipustól a nagynyomású szivattyúról működő, vezérelhető tipusig válogathat kedvére!

Partnercégünk a teraszhűtésben

Bővebb információért látogasson el a Tecnocooling Kft. tematikus weboldalaira!

 

Irodaházak, Lakóparkok, ipari parkok kültéri klimatizálása, ipari párásítása

 

Magánházak, Éttermek-Hotelek teraszainak kültéri hűtése

 

madarbarat kert madarbarat kert madareteto

 

Magyarországon elsőként a Kisvakond kerttervező és kertépítő csapata kapcsolódott be kerttervező és–építő cégként az MME Madárbarát kert programjához.  Közösen, együttműködve szeretnénk felhívni a figyelmet a mindennapi madárvédelem lehetőségeire, fontosságára, előnyeire és szépségére.

MME Madárbarát Kert Program

A Kisvakond-Park Kft. kertépítő, kertfenntartó csapata elkötelezett a környezetvédelem, a természetvédelem, és az élhetőbb környezet iránt. Fontosnak tartjuk egy-egy kert kialakításánál, hogy a természetes élőhelyek a legkevésbé sérüljenek, az új kertben ne csak a növények, de a hozzájuk kötődő állatvilág, mint madarak, sün, mókus, stb. is otthonra leljenek. E célból támogatjuk a kertépítés, parképítés során mi is az MME Madárbarát kert programjának filozófiáját, s velük együttműködve állítottunk össze útmutatót saját madárbarát kert kialakításához.Az MME Madárbarát kert programja jelenleg öt tevékenyégi körben kínál együttműködési lehetőséget: a Madárbarát kert a családi házak, háztáji kiskertek, parkok és arborétumok; a Madárbarát óvoda és Madárbarát iskola az oktatási intézmények; a Madárbarát panel a panelházak lakóinak, a Madárbarát munkahely az irodában dolgozók és munkáltatók alprogramja. Elegendő már egy-két madárodú, egy itató, télen pedig egy kis etető a kertbe, az óvoda- és iskolaudvarba, ablakba, és máris élvezhetjük tollas barátaink közelségét. Ha pedig már ott vannak, a pedagógusokat és a szülőket a nevelésben, a gyerekeket és felnőtteket a kikapcsolódásban, a gazdálkodókat és kiskert tulajdonosokat a kártevők távoltartásában segítik a madarak.

Bárki bekapcsolódhat a Madárbarát kert programba?

A napi madárvédelem alapját a Madárbarát kert program gyakorlatközpontú tevékenységei képezik az odúk és itatók kihelyezésével, a téli madáretetéssel. Az egész évben, gyakorlatilag bárhol, még a nagyvárosok épület rengetegében is végezhető madárvédelem.

 

A Madárbarát kertet elismerő cím és tábla megszerzéséről az MME honlapján olvashat itt, de mi is készséggel válaszolunk kérdéseire!

 
A madárbarát kert legfontosabb hozzávalói
  • Bőséges termést, táplálékot nyújtó fák, cserjék
  • Védelmet nyújtó zárt bokorcsoportok, örökzöldek
  • Fészkelésre alkalmas idős fák, cserjék
  • Madárodúk és költőládák
  • Madáretetők

madarbarat kert kisvakondpark kft 

vario parkbutor latszobeton pad vario parkbutor

 

A kertépítészeti felhasználás során a látszóbeton legnagyobb előnye bármilyen más anyaggal szemben, hogy széleskörű felhasználhatóságának köszönhetően a kert összes épített „tartozéka” készülhet látszóbetonból, így igazán harmonikus, letisztult, egységes képet mutató kertek létesíthetők belőle.

Miért válassza a VARIO parkbútort?

A látszóbetonból készült VARIO parkberendezések nagy előnye, hogy az előregyártott elemekből rövid kivitelezési határidővel, gyorsan megépíthetőek, az esetek többségében száraz, „tiszta” szerelési munkával. Az egyes részelemek utángyárthatók és cserélhetők. A látszóbetonból készülő kerti elemek teljesen időjárásállóak, általában nem igényelnek ápolást, festést, minimális a fenntartási igényük.

A látszóbeton tetszőlegesen színezhető, illetve tetszőleges színűre festhető. A natúr beton színen kívül a tört fehér, krémszínek mellett a szürke minden árnyalata előállítható egészen a sötét antracit, illetve fekete színekig.

Felületi díszítésének kizárólag a fantázia szab határt. Bármilyen minta, logó, reklámfelület, felirat kialakítható a látszóbetonon dombornyomott betűkkel és kőmosott technológiával egyaránt.

A VARIO parkbútor-család elemei

Legnagyobb előnye a variálhatóságában rejlik, csak a képzelet szab határt a felhasználhatóság terén. Megdöbbentő, de a viszonylag kevés elem ellenére végtelen a variációs lehetőség!

  • 3 fajta pad elem (fa ülőkével, pados vagy támlás kivitelben)
  • ülőgomba
  • virágkazetta, planténer (beültethető növények számára)
Szeretne további részleteket?

Látogasson el szakoldalunkra, ahol további részletekkel, referenciákkal szolgálunk a VARIO parkbútor-családdal kapcsolatban.

 

 

Style Selector

Layout Style

Background Image