Posted on

Részt vettünk a Kertész Unió első Üzleti Reggelijén

Üzleti reggeli

Nagy sikerrel és kiváló hangulatban tartotta meg 2024. április 3-án a Kertész Unió az első Üzleti Reggelijét.

Az Üzleti Reggeli rendezvénysorozat célja, hogy a kertészeti szakmában dolgozók kapcsolatokat építsenek, tapasztalataikat megosszák egymással, a szakmai kihívásokra és nehézségekre megoldásokat találjanak. A reggelin az egész ország területéről tapasztalt és fiatalabb kollégák is szép számmal vettek részt.

A rendezvényen Nagy Csanád a Kertész Unió Zrt. tulajdonosa, a Kisvakond Zöldtetőépítő Zrt. vezérigazgatója köszöntötte a résztvevőket.

Az Üzleti Reggelin Jávorszky Ákos, a Harappa Kft. ügyvezetője, a Kertész Unió Zrt. tulajdonosa tartott előadást a résztvevőknek az önköltségszámítás fontosságáról és jelentőségéről a kertépítő szakmában.

A hazánkban egyedülálló szakmai szerveződés célja, hogy erősítse tulajdonosi vállalkozásainak a piaci versenyképességet, támogassa működésük hatékonyságát. Mindezek mellett a Kertész Unió tagjai elkötelezettek a minőségi park- és kertépítészet iránt, emellett a szakmai szervezetekkel és az ágazat további szereplőivel együttműködve szeretnének hozzájárulni a magyar zöldfelület-gazdálkodási ágazat fejlődéséhez.

A következő Üzleti reggeli várhatóan 2024. június hónapban kerül megrendezésre. További információk a Kertész Unió honlapján lesznek elérhetőek.

  • Üzleti reggeli
Tetszett Önnek a cikk? Ossza meg itt: