Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

Gardenshow 2016 - II.hely

2016-ban 4. alkalommal vettünk részt az év egyik legrangosabb kertészeti életmód kiállításán. A kiállítás ideje alatt virágzó magnólia már messziről felkeltette az emberek figyelmét, közelebb érve pedig az épp virágzó pink, lila és fehér kankalinokban gyönyörködhettek a látogatók. A növényágyások karakterét a gömb buxusok és korallberkenyék adták. A pergola és a bejárat között elhelyezett kanyargós többtörzsű, fává nyírt és nevelt babérmeggy szoborként ékesítette kertünket. A növényágyásokat lila díszpalával dobtuk fel. A pad mögötti és az íves támfal melletti ágyásokba dekorációs térelválasztó panelek kerültek.

A kékre festett íves támfal és a tároló ládának is használt ülőbox egyedi hangulatot kölcsönzött a "belső" térnek, akárcsak a (Cumaru) fa teraszburkolat, a térkő és a növények (pázsitviola fajok) találkozásának játéka. A meleg anyagok és színek kombinációja becsalogatta a látogatókat kertünkbe.

Fontos volt számunkra, hogy a víz is megjelenjen valamilyen formában, így egy vízzáró látszóbeton medencét is belekombináltunk a koncepcióba; a gyerekek legnagyobb örömére, akik szinte kivétel nélkül megpróbálták kihalászni a vízinövényeket. 

Egyértelműen a cortenacélból készült levél lett standunk legkedveltebb eleme. Az egyedileg tervezett és gyártott dekorpanel térelválasztóként, és önálló kerti szoborként is funkcionálhat. A kiállításra készült prototípus a közeljövőben sorozatgyártásra is kerülhet, de egyéni igények kielégítésében is tudunk segíteni (egyedi minta, forma, funkció).

Ezúton szeretnénk megköszönni az összes támogatónknak, hogy termékeikkel, munkájukkal hozzájárultak a 2016-os Gardenexpon elért sikerünkhöz. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk meglévő és leendő partnereinktől, megrendelőinktől.

Külön köszönet a Piarista Szakiskola hallgatóinak és oktatójának, Bori Sanyinak, a famunkák elvégzéséért.

Támogatóink:

Növények:

·         Beretvás Kertészet

·         New Garden

·         Hungaroplant

·         Parkertech Kft.

Ácsmunka:

·         Piarisra Szakiskola, Göd

Kerti dekorációk, kiegészítők:

·         Intermas

·         Blomus

Festék:

·         Remmers

Dekorkavics:

·         DecoStones

Kerti bútor:

·         Tectona Grandis

Világítás:

·         Elter Kft.

Corten dekorlemez (levél):

·         Tekotech Kft.

.

 

Style Selector

Layout Style

Background Image