Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

Tectona Grandis bemutatókert- Törökbálint

A Kisvakond Park Kft. 2017-es projektjei között szerepel egy olyan bemutatókert megtervezése és kivitelezése, amely a Tectona Grandis törökbálinti telephelyén kerülne kialakításra. A Tectona Grandissal, valamint a más cégekkel közös célunk egy olyan felület kialakítása, ahol az ide látogatók amellett, hogy megismerkedhetnek az általunk forgalmazott termékekkel és szolgáltatásokkal, egyfajta iránymutatást, inspirációt kaphatnak az összeállított koncepciók alapján.

Kategória: Ipari park

NI Hungary, Debrecen hardvergyártó cég központjának környezetrendezése

Tervezési felkérés alapján 2016. júniusában kezdtük el a hazai legnagyobb hardvergyártó-, szolgáltató-, és K+F központjának, a National Instruments Hungary Debrecen, kertjének felújítását. A Megrendelők a cég szellemiségének megfelelő, fiatalos, modern, új funkciókkal bővített kert megálmodásában kérték a segítségünket. A tervezés során több tervváltozatot mutattunk be, melyekből aztán összegyúrtuk a végleges koncepciót. A tervezést a Kapcsolattartókkal folyatott gördülékeny kommunikáció és az innovációkra való nyitottság jellemezte, így születhetett meg egy a jövőbe mutató, példaértékű munkahelyi környezet, mely maximálisan az ott dolgozók kényelmét szolgálja.

Kategória: Ipari park

A vecsési Aerozone ipari park légiközlekedést kiszolgáló cégeknek ad otthont. A park területén két különálló logisztikai épület és egy hat tömbből álló „A” kategóriás irodaház áll.

Feladatunk az irodaházat környező zöldfelületek egy részének építése és kiegészítése, illetve az öntözőrendszer kiépítése volt. Az irodaház eredeti kertjei nem voltak méltók a házakhoz sem exkluzivitásukban sem használhatóságukban. Látványtervek elkészítése után megnyertük a megbízók bizalmát és megkezdtük a parkosítási munkákat.

Kategória: Ipari park

Style Selector

Layout Style

Background Image