Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

Csömör, Vízmű sor - kertépítés és fenntartás modern, minimalista stílusban

A képen látható kert Csömör nyugodt környezetében épült. A kertépítés mellett, a kert gondozását is cégünkre bízták.

A ház stílusának megfelelően a kert is a modern minimalista irányvonalat követi, nagyméretű nyílt gyepes területekkel, látszóbeton tipegősorral, szabályos vonalvezetésű ágyásokkal. A ház előtti napos területen található egy látszóbeton kiemelt fűszerkert/veteményes és egy kerti csap. A szabályos, négyzetes formavilágú előkertbe szintén bekerült egy modern kerti csap. A látszóbeton csap, tipegő és kiemelt növényágyás webshopunkban elérhető. A kertben dekoratív díszkavicsos felületek találhatóak. 

A kert északi oldalán, a telekhatáron a szintkülönbség leküzdése érdekében gabionkosaras támfalat alkalmaztunk, mely amellett, hogy a szomszéd magasabban lévő telkét „megfogja”, másrészt dekoratív falat képez.

A hátsó kertben igen hangsúlyos elemek a kerti kisház és a pergolás kerti kiülő. Mindkettő a ház stílusához igazodóan, modern minimalista stílusú.

Joomla SEF URLs by Artio

Style Selector

Layout Style

Background Image

;