Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

Greentech angolgyep prémium műfű-magán teraszon

Előtte-Utána fotón szeretnénk bemutatni az GreenTech angolgyep prémium műfűvet!


Nem szereti a teraszát, mert túl kicsi és ötlete sincs hogyan lehetne feldobni? Nem is gondolja milyen hangulatossá teheti akár a legkisebb teraszt is, csak a GreenTech angol gyep Prémium műfű kell és egy-két kényelmes és jó pofa kiegészítő!

Prémium kategóriás 40 mm szálhosszúságú műfüvünk kiváló választás bármilyen teraszra . Nagyon jól fel lehet dobni vele bármilyen teraszt. A műfű lerakása nagyon egyszerű, betonra és csempére a méretre vágást követően műfű ragasztóval kell a terasz burkolatához rögzíteni. A GreenTech angol gyep prémium műfű UV álló, és tűzálló, ólom és kadmium mentes.  Megjelenése teléjesen élethű, tapintása puha. 

A részletes műfű lerakási útmutatónkért kattintson IDE!

 Ne féljen belevágni , és újítsa meg teraszát! Hozza el a mindig zöld gyep érzését teraszára, varázsolja egy olyan hellyé ahová bármikor szívesen ül ki, egy reggeli kávéra vagy teára, vagy hívja át barátait egy hangulatos teraszos kiülős beszélgetésre.

A GreenTech angol gyep prémium műfűünket webshopunkból bármikor megvásáolhatja, állandó raklátkészlettel rendelkezünk! Részletes infókérrt, rendelésésrt kattintson IDE!

 

Joomla SEF URLs by Artio

Style Selector

Layout Style

Background Image

;