Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

2020. III. negyedév kiemelt dolgozója

 

"Csanád jó lenne, ha visszahoznád azt az alacsony barna srácot befejezni a burkolásokat! Mert amikor ők rakták a térkövet, tudtam, hogy nem kell ellenőrizgetnünk.” –mondta az idei legnagyobb projektünk főépítésvezetője, Schmidt Gábor, a Metrodom Szobor utcai kivitelezésének utolsó hónapjában nekem. Persze már nem tudtam visszahozni, mert addigra már a határ szlovák oldalán építette az óriás focilabda kontúrokat a dunaszerdahelyi futball akadémián. Mindjárt tudtam, hogy kire gondol Gábor. Bármikor mentem a Szobor utcába, Virág Norbi 1-2 társával szórta lefelé a térköveket. Havasi Dávid pedig az ő közreműködésükkel tartott oktató bemutatót az alvállalkozóinknak!

Norbi precíz, igényes a munkájára mindig számíthatnak Rá az építésvezetőink. Én mindig úgy látom őt, hogy lehetne benne akár még több is! A pontos munkavégzés mellé felelősséget is társíthatnánk…

Kívánom Norbi, hogy sokszor találkozzak azzal a mosolygós optimista sráccal, aki az első Kisvakondos munkáján mondta nekem a szigetszentmiklósi LIDL parkolóban a teljes káosz közepén: „Nyugi Főni, megleszünk mindennel!”
Gratulálok: a kivételesen nehéz 2020-as év harmadik negyedévének kiemelt dolgozója lettél az építésvezetők szavazati alapján!

Style Selector

Layout Style

Background Image