Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

"Erdőt. Bolygót. Együtt."

Igyekszünk környezettudatosan élni és dolgozni, és most találtunk egy kezdeményezést, ahol a globális felmelegedés ellen látványosan tudunk együtt harcolni! Ez pedig a MyForest - Közösségi Erdők Alapítvány, aminek keretében eddig már több, mint 65.000 darab fát ültettek el Magyarországon és a mostani projekt újabb 20.000 darab fa telepítését tűzte ki célul. A Kisvakond csapata az erdősítéshez ügyfelei karácsonyi ajándékaként 100 fával járult hozzá.

 Az erdők a levegőben található - felmelegedést okozó - széndioxidot megkötik és felszívják. Az iparosodás következtében az elmúlt 200 évben a faállomány a harmadára csökkent, a károsanyag kibocsátás viszont a többszörösére nőtt. Ha a Föld minden lakosa 200 db fát ültetne, megduplázhatnánk a jelenlegi erdők méretét - és ez még mindig nem érné el az ipari társadalom előtti fák mennyiségét. A MyForest csapata azon túl, hogy összefogja az adományozókat és megszervezi a munkát, további 10 évig gondozza az ültetett erdőket. Csatlakozni cégként és magánszemélyként egyaránt lehetséges, de várnak földterület felajánlásokat is. Ha érdekelnek a további részletek, keresd fel a www.myforest.hu oldalát!  "A fák védenek minket, ezért mi védjük a fákat! - myForest"

Style Selector

Layout Style

Background Image