Posted on

Lake Forest Villapark, Mogyoród – parképítés, játszótér építés

A Lake Forest Villapark Mogyoród új építésű lakóparkja. Megálmodásakor olyan területet kerestek, ami gyönyörű környezetben, erdő közepén helyezkedik el, de mégis nagyon közel van a fővároshoz.

Hazánkban nagyon sokan meg vannak elégedve azzal, hogy a saját házuk rendben van, szép és ápolt. A Lake Forest Villaparkban ez nem elég, mert itt a szomszéd háza, az utca is az, sőt, már a hazafelé vezető úton körbenézve is elégedettséggel tölti el az ott lakókat a környezet.

Már a Villaparkba való belépéskor gyönyörű látvány fogad: lila levendulákkal, és örökzöld talajtakaró cserjékkel körül ültetett üdvözlő építmény.

A Lakópark bejáratánál a  Kisvakond-Park segítségével olyan közösségi teret, sportpályát, játszóteret sikerült kialakítani, ami modern, egységes, letisztult és biztonságos. A szabadidőpark lebetonozott, vagy térkővel kirakott útszakait harmónikus egyensúlyban törtük meg  változatos színű cserjékkel, örökzöld talajtakarókkal, árnyékot adó díszfákkal. A sportpályák körül úgynevezett zöldszigeteket hoztunk létre, ahol a fák alá gyepszőnyeg és különleges, lendületesen ringó díszfű is került.

A kisebbek számára épített, EU szabványoknak megfelelő játszótéren szines gumiszőnyeg óvja a gyereket az esetleges balesetektől. a játszótér köré ültetett facsemeték hamarosan megnőnek, és hűvös árnyékot adnak majd egy forró kánikulai napon.Addig is épített hűsölő védi a gyereket és szüleiket. Az üde, puha pázsitban akár mezítláb is szaladgálhatnak, vagy egy pokrócra kiülve piknikezhetnek. Ügyeltünk arra, hogy a nagy igénybevételnek is ellenálló, starpabíró, tömött szerkezetű gyepszőnyeg kerüljön telepítésre. A folyamatos vízellátást automata öntözőrendszer biztosítja.

A dísztó felé vezető utat árnyas fasor kíséri.

Tetszett Önnek a cikk? Ossza meg itt: