Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

Hétfő-Péntek 8.00-16.00

Hétvége ZÁRVA

 

 

Hírek a Kisvakond-tól

Kertfenntartó munkakör betöltésére munatársakat keresünk!
Beszerző munkatársat keresünk!
Kertépítésbe építésvezetőt keresünk!
 • Kerttervezés

  A körültekintően tervezett és épített kert, melyben a funkcionalitás találkozik az esztétikus elrendezéssel, hosszú éveken át kellemes élmények forrása, gyermekeink tapasztalásának helyszíne és saját boldogságunk tárháza lehet.

  Tovább a kerttervezésre 
  Kertépítés

  A kertépítészet minden szintjén jelen vagyunk - mert szeretjük amit csinálunk, legyen szó egy családi ház kiskertjéről, étterem- vagy szállodakertről, társasházak zöldfelületeiről vagy akár nagyobb szolgáltató létesítményekről..

  Tovább a kertépítésre 
  Kertgondozás

  Elsőre furcsának tűnhet a gondolat, de a kert maga is egy élőlény. Szükségletei vannak hozzánk hasonlóan. Ahhoz, hogy a kert mindig a legjobb formáját hozza, folyamatosan gondozni, ápolni kell. Minden növény, cserje más gondozást igényel ...

  Tovább a kertgondozásra 
   
  Parképítés

  A Kisvakond-Park Kft. vezető parképítő cégként irodaházak, bevásárlóközpontok külső környezetének illetve közterületek, közparkok és közintézményi zöldfelületek kiépítésére, parkosítására szakosodott. Díjnyertes munkáink garanciaként szolgálnak.

  Tovább a parképítésre 
  Park fenntartás

  Több ezer m2 park, tetőkert és egyéb zöldfelület karbantartását korszerű eszközökkel és gépekkel felszerelt, tapasztalt, szakképzett parkfenntartó csapataink végzik. Vállaljuk saját és idegen kivitelezésű parkok fenntartását egyaránt.

  Tovább a parkfenntartásra
  Madárbarát kertprogram

  A Kisvakond-Park Kft. kertépítő, kertfenntartó csapata elkötelezett a környezetvédelem, a természetvédelem, és az élhetőbb környezet iránt. Fontosnak tartjuk egy-egy kert kialakításánál, hogy a természetes élőhelyek ...

  Tovább a madárbarát kertprogramra 
   
  Zöldtető, Tetőkert

  Mára a zöldtető nem csupán presztízskérdés, a városok zsugorodó zöldfelületei megkívánják, hogy a parkokat új helyekre költöztessük, az épületek kihasználatlan felületei pedig kiválóan alkalmassá váltak erre a célra.

  Tovább a zöldtetőre   
  Vario parkbútor

  A kertépítészeti felhasználás során a látszóbetonból készült parkbútor legnagyobb előnye bármilyen más anyaggal szemben, hogy széleskörű felhasználhatóságának köszönhetően a kert összes épített „tartozéka” készülhet belőle, így igazán ...

  Tovább a parkbútorra    
  Kertépítés mindenkinek!

  A kertépítés témakörében is egyre nagyobb számban jelennek meg könyvek. Ezek nagy hátránya, hogy kivétel nélkül külföldi (főként angol, német és francia) szerzők magyar fordításai, s ebből kifolyólag egy  ...

  Tovább a könyvre   

  Save

  Save

  ×

  Figyelmeztetés

  JFolder: :fájlok: Az elérési út nem mappa. Elérési út: /home/teraszhu/public_html/kisvakond.eu/images/3D_latvanytervek

  Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

  ×

  Megjegyzés

  There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/3D_latvanytervek

  kisvakondpark kft arena plaza parkepites parkfenntartas belteri novenydekoracio 11 kisvakondpark kft parkfenntartas park karbantartas dorottya udvar

   

  A Kisvakond-Park Kft. a magánkertekben valamint társasházakban folytatott zöldfelület karbantartási munkák által megszerzett tapasztalat és a megváltozott piaci viszonyok után merészen vágott bele egy új ágazat felépítésébe 2010-től. Ezt egy piacvezető magyarországi üzemeltető cég zöldfelületi tender portfóliójának elnyerése után a mai napig folyamatosan végzi, a válság éveit veszteségek nélkül átvészelve bővül évről-évre a megrendelés-állomány.

   

  Zöld közösségi terek

  A parkkarbantartás során számos olyan körülménnyel találkoztunk, amelyek a magánkerti szektorban nem voltak jelen. Az egyik legfontosabb a munka léptéke. A nagy zöldfelülethez igazodva nagy munkabírású munkagépekkel végezzük a karbantartási munkákat. További újdonságként jelent meg, hogy a közösségi használatból adódóan sokkal precízebb ütemezéssel kell végrehajtani az egyes kertészeti munkafolyamatokat. A zöldfelületeket használók, látogatók minimális zavarása mellett történik a munkavégzés, előre kitalált munkamenet alapján, a megrendelők folyamatos tájékoztatása mellett.

  A parkfenntartás fő feladatai

  Komplex tudást igénylő feladat, mely a karbantartó személyzettől megköveteli a jártasságot a gyep, cserjék és fák, évelők és egynyári növények gondozása kapcsán. Emellett feladat a zöldfelületen található automata öntözőrendszer kezelése, beállítása, felügyelete, az előforduló díszmedencék, csobogók, vízjátékokhoz való szakértelem. A parkkarbantartó ágazat dolgozóinak érteni kell a beltéri növényzet, zöldfalak, és tetőkertek gondozásához is.

   

   

   

  Csendes parkfenntartó gépek használata

  A Kisvakond-Park Kft. lecserélte benzinmotoros eszközparkját akkumulátoros parkfenntartó gépekre. Így elsősorban az "A" kategóriás irodaházak előnyére, de a bevásárlóközpontok, lakóparkok környezetében szintúgy, a napközbeni parkgondozás nem zavarja az ott élők, ott dolgozók mindennapjait. Szinte észrevétlenül újulhat meg a zöldkörnyezet a csendes, halk üzemmódú gépeknek köszönhetően. Nincs többé robbanó zaj, sőt a kipugógázok kellemetlen szaga és egyéb káros mellékhatásai is megszűntek.

  Néhány referenciánk a teljesség igénye nélkül

   

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  kisvakondpark kft corvin setany II kerttervezes parkepites 35 kisvakondpark kft forradalom tere kerttervezes parkepites 5

   

  A Kisvakond-Park Kft. építési munkáinak jelentős hányadát adja parkok, ipari jellegű területek zöldfelületének kivitelezése, megépítése. A munka során jelentős anyag és élőerő mennyiséget kell megmozgatni, amihez komoly előkészítés és ütemezés párosul.


  A munkafolyamatok során állandóan egyeztetni kell a megrendelőkkel, hogy a kertészeti kivitelezést végző egyéb szakágakkal, vállalkozókkal együtt haladva, egymás hátráltatása nélkül elkészüljön egy parképítési munka a vállalt határidőre.

   

   

   

   

   

   

   

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  teraszhutes parahuto ventilator

   

  A nyári hőség elől állandóan klimatizált, zárt helyre kell menekülnie? Képtelen kiülni a teraszra, mert annyira átforrósodik ott a levegő? A profi teraszklíma a legjobb megoldás ezekre a problémákra. Hatékonyan, energiatakarékosan, környezetbarát módon hűti a szabadtéri helyiségek levegőjét. A porlasztott víz levegőbe juttatása ráadásul számos más kellemes hatással is jár.

  Teraszhűtő pára ventilátorok

  Bizonyára már Ön is találkozott Ködhűtő vagy párahűtő ventillátorokkal. Nem csak roppant látványosak, de rendkívül hasznosak is a nagy hőségben. Már egy egyszerű ventillátor is sokat segít, ha melegünk van. Bár az csak a meleg levegőt keveri fel, mégis jobban érezzük magunkat tőle. A ventilátort a vízpárával kombinálva azonban hihetetlen csoda történik!

  A korszerű kültéri ködhűtő ventilátorok akár 10 fokkal is csökkentik a terasz hőmérsékletét a környező levegő hőmérsékletéhez képest. Ez már bőven elegendő ahhoz, hogy a hőségben igénybe vett szervezetünk felfrissüljön, és nagyobb kedvvel álljunk neki bármilyen tevékenységnek.

  Frissítő Párafüggönyök

  Az egyedi kialakítás lehetővé teszi, hogy a saját igényeihez igazíttassa a teraszának vagy kertjének hűtését. Remek megoldás a kerti medencék, játszóterek vagy szaletlik köré telepített párafüggöny. Egy párafüggöny ma már nem luxus. Az egyszerűbb, kerti csapról üzemelő ( akár házilag is kivitelezhető) tipustól a nagynyomású szivattyúról működő, vezérelhető tipusig válogathat kedvére!

  Partnercégünk a teraszhűtésben

  Bővebb információért látogasson el a Tecnocooling Kft. tematikus weboldalaira!

   

  Irodaházak, Lakóparkok, ipari parkok kültéri klimatizálása, ipari párásítása

   

  Magánházak, Éttermek-Hotelek teraszainak kültéri hűtése

   

  madarbarat kert madarbarat kert madareteto

   

  Magyarországon elsőként a Kisvakond kerttervező és kertépítő csapata kapcsolódott be kerttervező és–építő cégként az MME Madárbarát kert programjához.  Közösen, együttműködve szeretnénk felhívni a figyelmet a mindennapi madárvédelem lehetőségeire, fontosságára, előnyeire és szépségére.

  MME Madárbarát Kert Program

  A Kisvakond-Park Kft. kertépítő, kertfenntartó csapata elkötelezett a környezetvédelem, a természetvédelem, és az élhetőbb környezet iránt. Fontosnak tartjuk egy-egy kert kialakításánál, hogy a természetes élőhelyek a legkevésbé sérüljenek, az új kertben ne csak a növények, de a hozzájuk kötődő állatvilág, mint madarak, sün, mókus, stb. is otthonra leljenek. E célból támogatjuk a kertépítés, parképítés során mi is az MME Madárbarát kert programjának filozófiáját, s velük együttműködve állítottunk össze útmutatót saját madárbarát kert kialakításához.Az MME Madárbarát kert programja jelenleg öt tevékenyégi körben kínál együttműködési lehetőséget: a Madárbarát kert a családi házak, háztáji kiskertek, parkok és arborétumok; a Madárbarát óvoda és Madárbarát iskola az oktatási intézmények; a Madárbarát panel a panelházak lakóinak, a Madárbarát munkahely az irodában dolgozók és munkáltatók alprogramja. Elegendő már egy-két madárodú, egy itató, télen pedig egy kis etető a kertbe, az óvoda- és iskolaudvarba, ablakba, és máris élvezhetjük tollas barátaink közelségét. Ha pedig már ott vannak, a pedagógusokat és a szülőket a nevelésben, a gyerekeket és felnőtteket a kikapcsolódásban, a gazdálkodókat és kiskert tulajdonosokat a kártevők távoltartásában segítik a madarak.

  Bárki bekapcsolódhat a Madárbarát kert programba?

  A napi madárvédelem alapját a Madárbarát kert program gyakorlatközpontú tevékenységei képezik az odúk és itatók kihelyezésével, a téli madáretetéssel. Az egész évben, gyakorlatilag bárhol, még a nagyvárosok épület rengetegében is végezhető madárvédelem.

   

  A Madárbarát kertet elismerő cím és tábla megszerzéséről az MME honlapján olvashat itt, de mi is készséggel válaszolunk kérdéseire!

   
  A madárbarát kert legfontosabb hozzávalói
  • Bőséges termést, táplálékot nyújtó fák, cserjék
  • Védelmet nyújtó zárt bokorcsoportok, örökzöldek
  • Fészkelésre alkalmas idős fák, cserjék
  • Madárodúk és költőládák
  • Madáretetők

  madarbarat kert kisvakondpark kft 

  vario parkbutor latszobeton pad vario parkbutor

   

  A kertépítészeti felhasználás során a látszóbeton legnagyobb előnye bármilyen más anyaggal szemben, hogy széleskörű felhasználhatóságának köszönhetően a kert összes épített „tartozéka” készülhet látszóbetonból, így igazán harmonikus, letisztult, egységes képet mutató kertek létesíthetők belőle.

  Miért válassza a VARIO parkbútort?

  A látszóbetonból készült VARIO parkberendezések nagy előnye, hogy az előregyártott elemekből rövid kivitelezési határidővel, gyorsan megépíthetőek, az esetek többségében száraz, „tiszta” szerelési munkával. Az egyes részelemek utángyárthatók és cserélhetők. A látszóbetonból készülő kerti elemek teljesen időjárásállóak, általában nem igényelnek ápolást, festést, minimális a fenntartási igényük.

  A látszóbeton tetszőlegesen színezhető, illetve tetszőleges színűre festhető. A natúr beton színen kívül a tört fehér, krémszínek mellett a szürke minden árnyalata előállítható egészen a sötét antracit, illetve fekete színekig.

  Felületi díszítésének kizárólag a fantázia szab határt. Bármilyen minta, logó, reklámfelület, felirat kialakítható a látszóbetonon dombornyomott betűkkel és kőmosott technológiával egyaránt.

  A VARIO parkbútor-család elemei

  Legnagyobb előnye a variálhatóságában rejlik, csak a képzelet szab határt a felhasználhatóság terén. Megdöbbentő, de a viszonylag kevés elem ellenére végtelen a variációs lehetőség!

  • 3 fajta pad elem (fa ülőkével, pados vagy támlás kivitelben)
  • ülőgomba
  • virágkazetta, planténer (beültethető növények számára)
  Szeretne további részleteket?

  Látogasson el szakoldalunkra, ahol további részletekkel, referenciákkal szolgálunk a VARIO parkbútor-családdal kapcsolatban.

   

   

  Joomla SEF URLs by Artio

  Style Selector

  Layout Style

  Background Image

  ;