Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

A képen látható kertünket a modern formák és természetes anyagok jellemzik, mely a sokszínű anyaghasználat mellett is harmonikus, rendezett képet mutat.

A kert tervezése, kialakítása mellett Megrendelőnk a zöldtető kialakítását is tőlünk kérte. A kert végében kapott helyet egy medence, melyhez egy impozáns kialakítású lépcsősoron keresztül juthatunk le. A kertben továbbá helyet kapott egy kiemelt fagerenda veteményes és egy műfüves focipálya is.

Published in Magánkert

Budapest XII. kerületében található magánkert több szempontból is az egyik kedvenc kertünk. A Megbízónk egy, már meglévő kert újragondolására, modernizálására kért fel bennünket, mely az új funkciók mellett tükrözi a meglévő lakóépület stílusát, Megbízónk egyéniségét. Egy-egy meglévő, beállt kert újraalkotása mindig érdekes kihívások elé állítanak bennünket, hiszen a meglévő adottságok és a megtartandó ill. cserélendő elemek összekomponálása nem egyszerű feladat.

Published in Magánkert
%03 %672 %2017 %16:%febr.

Budapesti modern kert

Egy belvárosi tetőterasz kertbeépítése sok kihívást rejt magában. Magasan a tetők felett kell olyan oázist létrehozni, ami egyrészről nem veszi el a csodálatos panorámát, másrészről annyira karakteresnek kell lennie, hogy elterelje a figyelmet a környező tetők, antennák és egyéb "rondaságok" látványáról.

Az eredeti téglafallal jól harmonizáló fa burkolatú dekorfalat, virágládákat és padot helyeztünk el a tetőteraszon körbe. A virágládákba olyan zöld növényeket ültettünk, melyek az évek múlásával szinte teljesen el fogják takarni a téglafal azon részét, amit szándékosan el akartunk rejteni. Mivel a tetőn nincs lehetőség termőföld leterítésére, azért a szinpomás, virágzó növények önálló óriás kaspókban, dézsákban kaptak helyet. Ugyancsak a faburkolattal készült az a fedett terasz-sziget is, ahol a tulajdonosok kedvükre ejtőzhetnek a tűző nap ellenére.

Published in Magánkert
Joomla SEF URLs by Artio

Style Selector

Layout Style

Background Image

;