Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

A képen látható kert Csömör nyugodt környezetében épült. A kertépítés mellett, a kert gondozását is cégünkre bízták.

A ház stílusának megfelelően a kert is a modern minimalista irányvonalat követi, nagyméretű nyílt gyepes területekkel, látszóbeton tipegősorral, szabályos vonalvezetésű ágyásokkal. A ház előtti napos területen található egy látszóbeton kiemelt fűszerkert/veteményes és egy kerti csap. A szabályos, négyzetes formavilágú előkertbe szintén bekerült egy modern kerti csap. A látszóbeton csap, tipegő és kiemelt növényágyás webshopunkban elérhető. A kertben dekoratív díszkavicsos felületek találhatóak. 

Published in Magánkert

Romantikus, íves vonalvezetésű ágyások, nagy nyitott gyepes felületek, tipegősorral.

A ház közelében kissé modernebb, szabályosabb formavilág érvényesül: szabályos ívek, gömbre nyírt puszpángok. A háztól távolodva viszont a természetes kerthatás érvényesül.

A kertet elsősorban a gyerekek veszik birtokba, az „elbújós” növényfoltok között a gyerekek számára kialakított játszóhely bújik meg. A játszóhely nyújtotta szórakozás mellett élvezhetik a természet által kínált felfedeznivalókat, hiszen a kert madárbarát formában lett kialakítva.

A kertben helyet kapott továbbá egy jakuzzi, napozó és pihenőfelületek, valamint egy veteményeskert is.

Published in Magánkert

Budapest XXII. kerületének családi házas környezetben található magánkert fő attrakciója az épület köré szervezett dísztó és a tó közepébe benyúló üvegablakos kisház.

Szintén hangsúlyos elem a tó mellett elhelyezett szobor.

Published in Magánkert
Joomla SEF URLs by Artio

Style Selector

Layout Style

Background Image

;