Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

%19 %964 %2016 %23:%dec.

Solymár kertépítés

Solymári kertünk tervezése és kivitelezése során meghatározó volt a ház és a kerítés mediterrán stílusa. Olyan növényeket, anyagokat választottunk a kert megvalósításához, amelyek illeszkednek a ház színeihez, valamint az épület és kerítés terméskő lábazatához. A növények többsége tűlevelű örökzöld, amelyek markáns megjelenését egy-egy lomblevelű örökzölddel, lombhullató cserjével, valamint virágzó évelőkkel ellensúlyoztunk. Az ágyásokban helyet kaptak a jellegzetes mediterrán növények, mint füge, levendula és pálmaliliom. Szoliterként ültettünk egy kék csüngő atlasz cédrust, mely nem csak színe, hanem formája miatt is egyik fő dísze a kertnek. Kertjeink megvalósításánál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az éjszakai órákban is gyönyörű látványt nyújtsanak. Ebből az okból kifolyólag döntöttünk úgy, hogy a kert fő pontjait, mint az önállóan álló atlasz cédrust surló fénnyel megvilágítjuk.

Published in Magánkert
%19 %962 %2016 %23:%dec.

Hűvösvölgyi napos kert

A kert tervezésének megkezdése előtt a megrendelővel tisztáztuk a főbb irányokat, melynek során visszatérő gondolat volt, hogy "Csak ne legyen üres a kert közepe, történjen benne valami, nem szertnék nagy fűfelületet!" felkiáltás. A kis előkert és a szűk oldalkert mellett a legnagyobb feladat a tágas hátsókert megtervezése volt. Tényént kellett kezelni hogy az utolsó 5-6 méter széles sáv "focipálya" részére lesz elkerítve, ennek elszeparálást is meg kellett oldanunk - amit előregyártott kerítéselemekkel meg is tettünk. Az elemekből minden második lécet kiszedtük, így az áttört, rácsszerűvé vált kerítés kevésbé "nyomja össze" a kertet, elválasztó funkcióját viszont így is tökéletesen betölti.

Published in Magánkert

Budapest III. kerületében épített kertünknél igyekezetünk egy olyan teret kialakítani, ami illeszkedik a megrendelő igényeihez, a telek környezetéhez, valamint a ház stílusához. Ezért döntöttünk egy családbarát, természetközeli kert kialakítása mellett. A kert kialakításánál elkerültük a látszóbeton elemeket és a formára nyírt növényeket, helyettük inkább terméskövet, fa cölöpöket, fa ágyásszegélyt, valamint mulcsot használtunk. A kert 2 szintre tagolt, amelyek közt terméskőből szárazon rakott támfalat találunk. A szinteket ugyancsak terméskőből kialakított rusztikus lépcső köti össze. A támfalak megerősítése és díszítése miatt madárbirset ültettünk, melynek fő díszítő értékét ősszel megjelenő piros bogyója adja, mely télen is gyönyörű, kontrasztos látványt nyújt a hóborított kertben.

Published in Magánkert
Joomla SEF URLs by Artio

Style Selector

Layout Style

Background Image

;