Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

%19 %969 %2016 %23:%dec.

Mediterrán kert Felsőgödön

Ezt a kertet a megrendelő kívánsága szerint mediterrán hangulatban alakítottuk ki. A kert korábban egy jellegtelen része volt az ingatlannak, teljesen üres, csak az utcárúl lógott be egy-két nagy gesztenyefa zöld lombja. Ezt a helyet varázsoltuk kertépítészeti eszközökkel egy élhető, vonzó zöld nappalivá.
A mediterrán hangulat elérése érdekében elsődlegesen a kerítés kialakítása és anyaghasználata játszik nagy szerepet. A vöröses téglakerítés kis fülkéi és a mediterrán hullámcserép-fedés meghatározta a kert stílusát.

Published in Magánkert

Dunakeszi Kolozsvári utcában található kertünk tervezését, építését és a kert karbantartását, gondozását is Cégünk végezte, végzi.

A kert fő eleme a pergolával fedett kerti pihenősarok. A pergola úgy lett kialakítva, hogy arra függőágy is felakasztható legyen. A Megrendelő kérésére illatos, mediterrán jellegű növényekkel (pl.: rózsa, levendula) gazdagítottuk a kertet. A teraszt és a pihenősarkot egy fakockából kirakott, kavicshézagos sétány köti össze.

A ház mellett helyet kapott egy nagyméretű sakktábla. A játék mellett a terület szabadon használható egyéb célokra (pl.: kültéri étkezések, partik, összejövetelek színtere). A sakktábla mellett egy nagyméretű szabad gyepes felületet hagytunk, melynek szélét szabad vonalvezetésű ágyás zárja le. Az ágyásban elhelyezésre került egy nagyméretű díszszikla mely, mint egy szobor, igazi éke a kertnek.

Published in Magánkert
%19 %965 %2016 %23:%dec.

Gödi természetes kert

Cégünk első bemutatókertje egy családi ház kertje is egyben, ahol a kert tervezése során igyekeztünk úgy átalakítani a viszonylag kis területet, hogy a legáltalánosabban használt anyagok, növények-növénytípusok és az alapvető kerttervezési elvek bemutatása mellett az összkép mégis megmaradjon.

A félköríves terasz mellett, jól látható helyre került egy természetes kialakítású, önfenntartó kerti tó. Ehhez természetesen szükség van vízgépészetre-vízforgatóra és szűrőre, de a kellő mennyiségű vizinövény és a 10-12 négyzetméternyi és 1,5 méter mély vízmennyiségnek köszönhetően az algásódás, poshadás a tavat nem veszélyezteti.

Published in Magánkert
Joomla SEF URLs by Artio

Style Selector

Layout Style

Background Image

;