Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

A romantikus stílusú, jelentős méretű növényfelülettel rendelkező kertet már 2005 óta cégünk gondozza. A kertfenntartás mellett mindig van valami tervezni, építeni való a kertben. Legutóbbi alkalommal a kertvilágítást újítottuk meg. A lámpatestek új, egységes arculatot kaptak, valamint az egyes kerti funkcióknak megfelelően optimalizáltuk is azokat. A sétányokat alacsony fénypontú állólámpákkal, a fákat alulról surlófénnyel világítottuk meg. Az épület falára és a támfalra falikar ill. falba süllyeszthető lámpákat telepítettünk. A házfalra felkerült egy lézervágással készült felirat, mely este megvilágítva igazi egyéniséget kölcsönöz a kertnek.

Published in Magánkert

A kert tervezése, építése mellett a fenntartást is cégünk végzi, így egy teljes körű, komplett szolgáltatást tudunk biztosítani Megrendelőinknek.

A kert kis mérete ellenére tökéletes helykihasználásnak lehetünk szemtanúi. A hosszúkás kert se nem túl zsúfolt, de hiányérzetet sem kelt. Az épület mellett egy nagyobb pihenőterasz kapott helyet. A terasz közepébe egy fát ültettünk, mely azt a hatást kelti, mintha a fa onnan nőtt volna ki.

A teraszról a hátsó kert felé, egy fakockákból kirakott tipegősor vezet a kerti tárolóig.

A kert jelentős részét a nagyméretű nyílt gyepes felület uralja, mely alkalmas pihenérse, játékra egyaránt.

A kertben elsősorban mediterrán stílusú növények vannak (levendula, cipruska). A kert éke egy vöröslevelű japán juhar.

Published in Magánkert
%27 %486 %2017 %11:%jan.

Természetes kert Gyúrón

Egy tágas, vidéki kert ideális hely arra, hogy tulajdonosa a városi dzsungelből kiszabadulva igazi kikapcsolódást találjon benne. A kezdeti megbeszélések során, a kerttervezés megkezdése előtt közösen kialakítottuk a koncepciót, mely során csak kisebb beavatkozásokat terveztünk elvégezni. Adott volt egy régi tó, aminek szögletes formáin nem változtattunk, inkább sziklákkal és növényekkel borítottuk a meder szélét, hogy a tófólia teljes takarást kapjon. A tó egyik végéhez illesztett, nyers faburkolatú napozórész rusztikussága is a koncepció része volt. A szögletes terasz a tóval együtt természetes anyaghasználata miatt még bőven belefért ebbe a koncepcióba.

Published in Magánkert
Joomla SEF URLs by Artio

Style Selector

Layout Style

Background Image

;