Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

Velencén található kertünk tervezésénél és kivitelezésénél szem előtt tartottuk, hogy egy olyan kertet alakítsunk ki, ami könnyen fenntartható legyen, illeszkedjen a ház stílusához és környezetéhez, ugyanakkor összhatásában egy modernebb teret kapjunk.

A kertben található színtereket, a medencét és a pergolával fedett kerti konyhát WPC terasz burkolattal fűztük össze egy egységgé a házzal. A nagy felületű WPC burkolatot kisebb ágyásokkal törtük meg ezzel is igyekeztünk oldottabbá alakítani a látványt. A kerti konyha közelében fűszerágyást terveztünk, ami a kerti sütögetések, koktélozások elengedhetetlen eleme. A ház épített teraszához árnyéktűrőbb növényeket helyeztünk el, melyek habitusukkal természetközelibbé alakítják az egyenes vonalvezetésű, modernebb kertet.

Published in Magánkert
%03 %659 %2017 %15:%febr.

Soproni modern kert

Soproni magán kertünk tervezése során a Megrendelő egy modern, könnyen fenntartható, kevés gondozást igénylő kert megalkotására kért fel bennünket. A telken lévő fák nagy része megtartásra került, a kert kialakítása során a megmaradó fákat pedig alakító metszéssel formáltuk.

A kert fő attrakcióját a medence és a hozzávezető, stégszerűen kialakított lépcsősor és sétány adja: a Megbízónk egyik kedvenc hobbija a vitorlázás, ezért a kertben több helyen is visszaköszön ez a motívum (pl.: a faburkolatú „stég-sétány” hajókötél korlátja).

Published in Magánkert
%27 %625 %2017 %15:%jan.

Göd, Huba u.- kertépítés

Gödi, Huba utcai kertünk esetén már egy meglévő állapotot kellett megújítanunk. A kert a gyerekek játszószereinek, valamint kisebb családi összejövetelek színtere. A kert tervezésénél, kivitelezésénél a fő szempont egy családbarát kert kialakítása volt. A kerti ágyások a kert szélein kaptak helyet, nagyobb gyepfelületet hagyva ezzel a gyerekek játékainak. Az ágyások kialakítását meghatározta a már meglévő növényzet, amelyekhez kiegészítésként virágzó évelőket ültettünk. A terasz mentén a terasz vonalát követő díszkertet alakítottunk ki díszkavics borítással. Kétféle kavicsot használtunk a kivitelezés során az egyhangúság elkerülése miatt. A más színű kavics nem csak az egyhangúság megtörését szolgálja, hanem kerti út funkciót is betölt, ami a tekintetet a kert többi elemére irányítja. A kerti tó és a sütögető egymás szomszédságában a kert sarkában kerültek kialakításra, ahol víz csobogó hangja kellemes hangulatot teremt a hétvégi sütögetésekhez.

Published in Magánkert
Joomla SEF URLs by Artio

Style Selector

Layout Style

Background Image

;