Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

Hétfő-Péntek 8.00-16.00

Hétvége ZÁRVA

 

hvg

 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

Kertépítés

Harmadik negyedév kiemelt dolgozója
  Elérkezett az idő, hogy bemutassuk a harmadik negyed év kiemelt dolgozóját is! Nagyon örülünk, hogy nehéz volt a választás!
Sedum szőnyeg - saját termesztésbe kezdtünk
A varjúháj szőnyeg hasonlóan a gyepszőnyeghez azonnal telepíthető, egybefüggő zárt, tömött zöldfelületet képez. A különböző sedumok tömötten nőnek össze, az év szakaszaiban más-más magasságot érnek el külön virágoznak és ősszel több árnyalatban pompáznak.
"Az év kertje 2016" - Kiemelt különdíjjal jutalmazták kertünket!
2016-ban már 18.alkalommal rendezték meg "Az év kertje " országos kerttervezési és építési nívódíj pályázatot. Megtiszteltetésnek érezzük, hogy a Gombásné Magyar Csilla által tervezett, és kiemelt különdíjjal jutalmazott fótligeti kert építését Cégünk végezte.
A Felsőgödi Református Templom kertje- meghitt, családias átadó
2015 márciusában döntött a presbitérium az Alsógödi Református Templom kertjének megújításáról. Hosszas egyeztetés és többszöri konzultáció után a kivitelezés 2015 júliusában kezdődött, és pár hét alatt el is készült.
Joomla SEF URLs by Artio

Style Selector

Layout Style

Background Image

;