Posted on

Jófogás Iroda -beltéri növénydekoráció. “Az Év irodája” III.hely, 2015

Az irodák adottságainak és a megrendelői igényeknek eleget téve a dekoráció jelentős részét műnövények képzik.

A kiváló minőségű, az eredetihez megszólalásig hasonlító műnövények összhatása egy kellemes, nyugodt irodai környezetet benyomását keltik, egyáltalán nem hat mesterkéltnek.

Fiatalos, lendületes, dinamikus és trendi. Talán így lehetne összegezni a Jófogás irodaház nagy nyitott, otthonos tereinek hangulatát, melynek alapjegyei az álmennyezet nélküli nyers vasbeton födém, látszó gépészeti és elektromos berendezések és vezetékek, sima felületű gumi padlók, faburkolatok, növényszigetek, kevés, de rendkívül intenzív szín, néhol ipari hatású megjelenés, differenciált ültetés, a világítótestek belsőépítészeti elemként való alkalmazása.

Műnövényekkel térelválasztás, és hangulatteremtés? Miért is ne! A megrendelői igényeknek eleget téve az irodát teljes mértékben élethű műnövényekkel rendeztük be. Műnövények hallatán egyből valami giccses borzalom jelenik meg lelni szemeink előtt, holott, a műnövényeket ma már olyan kiváló minőségben készítik, hogy még a szakavatott szemeket is meg tudják téveszteni. Mi természetesen az igazi, élő növények pártoljuk, de előfordulnak olyan helyetek, ahol sajnos nem maradnának életben, de mégis szeretnénk megteremteni a kert miliőt.

Tetszett Önnek a cikk? Ossza meg itt: