Posted on

IP West Irodaház intenzív zöldtetője

IP West Iordaház

Az IP West Irodaház kertjének tervezése és kivitelezése a tavalyi év egyik kiemelkedő feladata volt. Az intenzív zöldtető lehetőséget nyújt az irodai dolgozók számára, hogy a szünetekben együtt, vagy akár kicsit elvonulva feltöltődjenek.Külön figyelmet érdemelnek az egyedileg készített lengő ülőkék. Mint minden munkánkra, erre is büszkék vagyunk, de talán most egy kicsit jobban is, mint máskor. Szerencsére a karbantartások alkalmával továbbra is gyönyörködhetünk benne!

Az IP West Irodaház projektje a Design&Build kertépítés szolgáltatásunk keretein belül valósult meg:

Egyedi megközelítés: Minden kertet egyedi igények és körülmények jellemzik, ezért minden projektet egyedi megközelítéssel kezelünk, hogy a lehető legjobban megfeleljünk az ügyfél elvárásainak és a terület adottságainak.

Tapasztalt szakemberek: Csapatunk kiváló és összeszokott tájépítészekből és kertépítőkből áll, akik széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a tervezés és kivitelezés terén.

Teljeskörű szolgáltatás: A koncepciótól kezdve egészen az építési munkálatok befejezéséig minden lépést mi végzünk el, így folyamat során az ügyfélnek csak egyetlen megbízható partnerre van szüksége. Igény szerint a parkfenntartási munkákat is vállaljuk.

 

professzionális kerttervezés

Tetszett Önnek a cikk? Ossza meg itt: