Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

Több, mint 500+ kertépítési projekt

A Kisvakond-Park Kft évente több versenyen is megméretteti magát. Büszkék vagyunk, hogy elnyertük többek között az Év Zöldtetője, az Év kertje, az Év legzöldebb projektje címeket.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma! - Kérjen ajánlatot most!

Rólunk mondták

Olvassa el mit mondanak Ügyfeleink a közös munkáról, milyen sikereket értek el a Kisvakond-Park Kft. segítségével!
 
qut
 
A környezettudatosságon túlmutatóan a funkcionalitással képes alkotni.

Ingatlanberuházóként számunkra irányadó, hogy épületeink ne csak szépek és hosszútávon fenntarthatóak legyenek, de azok a környezettudatosság értékeit is magába foglalják. Alvállalkozóinkat ezen szempontrendszer szerint szelektáljuk. Amennyiben valaki környezettudatosságon túlmutatóan a funkcionalitással képes alkotni, mindezt úgy teszi, hogy a munkájára pontosság és a korrektség a jellemző, nagyon ritka kincs. Köszönjük Kisvakond!

Kertai Zsolt Segece MO Kft., Fejlesztési igazgató (Plaza-Lánc Magyarország)

★★★★★

signature3

 

 

qut
 
We'd like to thank you for the amazing garden you've built for us.

I have to admit after working with different subcontractors in the last year - you have the most experienced, polite and professional team in the industry! We've worked with several subcontractors recently and were always looking for the highest quality not the cheapest vendor and still we haven't ever experienced similar attitude as with your team. Our team was quick, polite and never said 'impossible' to us, even though we had some challenging requests, I'm aware of that. A good illustration of this approach is when we asked Gabor the team leader at what time will they finish and the answer was 'obviously until we finish, this needs to be done by end of day' - it was music to my ears!

the Maklari family

★★★★★

Signature4

 

 

qut
 
Hosszas egyeztetés és versenyeztetés után döntöttem mellettük.

Rugalmasságuk és hozzáértésük győzött meg. Az étterem környezetét határidőre, hibátlanul rendezték, a karbantartási munkákkal is őket bíztuk meg. Azóta jó viszony alakult ki mind szakmailag, mind emberileg.

Storcz Ákos, 3 in 1 étterem-tulajdonos

★★★★★

signature5

 

 

qut
 
Az első egyeztetésektől kiemelt figyelemben részesítették az irodaházat.

Az elvégzett munka és az utógondozás eredményessége pedig mindenképpen feljogosít, hogy pár sorban mindenkinek ajánljam a Kisvakond-Park Kft-t.

Katz Péter, Vendel-irodaház tulajdonos

★★★★★

 

 

 

qut
 
A lakópark sivárságában pici oázist álmodtunk meg.

Szerencsénkre a „Kisvakondok túrták” az egész lakópark öntözőrendszerét, így kerültünk kapcsolatba, és készült el az oázisunk. A segítségükre mindig számíthatok, így bátran merem ajánlani őket – mint ahogy már tettem ismerőseimnek is.

Kondorosi Szilvia, XXII. Liliomdomb lakópark

★★★★★

 

 

 

qut
 
Köszönöm a 10 éven át tartó  remek kapcsolatot.

A hosszú évek alatt végig problémamentesen, közösen megbeszélve az esetlegesen felmerülő változtatásokat tudtunk egymással megoldásokat találni. Továbbra is sikeres és elismert munkát kívánok Önnek és Zoltán csapatának!

Kapus Borbála; Budapest XII. kerület, magánház

★★★★★

 

qut
 
Magas szakértelemmel rendelkező, megbízható kertészek,

legyen szó kertépítésről, kertgondozásról vagy egyéb váratlan kertészeti munkáról”

Csuri Vilmos, XIX. ker. Dobó Katica utca

★★★★★

 

qut
 
Fiatalok, lelkesek és szakmailag igazán képzettek!

 

Kerékgyártó István, XII. Mártonhegyi út

★★★★★

 

qut
 
Az irodánk bejáratánál készített előkertet a legtöbb Ügyfelünk megcsodálja

Cégeink között kétoldalú kapcsolat működik, melyben mindkét fél biztos partnerre talált. Az irodánk bejáratánál készített előkertet a legtöbb Ügyfelünk megcsodálja esetenként szóban is méltatja. Az évek folyamán a céges kapcsolatot családunk magánkertjének időszakos karbantartására is kibővítettük.

Waldinger Tamás, tulajdonos-ügyvezető Magnetta Kft.

★★★★★

 

qut
 
Szakmai hozzáértéssel és megbízhatóan dolgoztak

Kapcsolatunk 7-8 évvel ezelőttre nyúlik vissza, akkor kezdték kertünket karbantartani. Ez alatt az idő alatt sok minden történt, főleg jó, amit az is igazol, hogy még mindig Önök végzik munkát. Szakmai hozzáértéssel és megbízhatóan dolgoztak. Igaz néha néhány palántám áldozatul esett, de ez nem okozott nagyobb megrázkódtatást. A megbeszélt munkákat szépen elvégezték és megbirkóztak a munkájuk következtében egyre dúsabbá váló növényzet okozta nehézségekkel. Az elmúlt évek alatt a " kisvakondok ", - azaz beosztottjai - szakmai hozzáértése sokat fejlődött és ami legalább annyira fontos viselkedésük kulturált és megbízhatóak.

Adlovits Imréné, III. ker. Vízér utca

★★★★★

 

qut
 
Köszönöm a szép és igényes munkát

A tervet köszönettel elfogadjuk, nagyon tetszik. Még egyszer nagyon köszönöm a szép és igényes munkát!

Láng Judit, XII. kerület, Bíró utca, Társasház

★★★★★

 

Save

Save

Save

Save

Style Selector

Layout Style

Background Image