Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

A Kisvakond-Park Kft. díjai, tanusítványai

 

2016 Az év kertje kiemelt különdíj

Versenykert

 

A 18.alkalommal megrendezett, "Az év kertje" kerttervezési- és építési nívódíj pályáazon a Gombásné Magyar Csilla kert- és tájépítész által megtervezett fótligeti magánkert kiemelt különdíjban részesült. a kert kivitelezését a Kisvakond-Park Kft. végezte.

 

kisvakondpark kft fotliget kertepites az ev kertje 2016 10

2016 Építészeti nívódíj

Corvin Corner
 

A díjazott pályamunkákban az építészeti minőségen túl többek között az épített környezetet is értékelte a zsűri, melynek kialakításában Mi is jelentős szerepet vállaltunk. Az irodaház közvetlen környékére többek között 5 fát, 250 cserjét ültettünk és 125 m2 gyepszőnyeget fektettünk le. Az Irodaház különlegessége, hogy tetőkertek és a legfelső szintre tetőterasz is került.

 

corvin corner irodahaz tetokert epites zoldteto kisvakondpark kft

2014 Az Év Legzöldebb Projektje

Dorottya udvar
 

Az irodaházzal szomszédos vasúti töltés összefüggő növényzettel való takarása, az esztétikusabb, és a zöldebb környezet elérése érdekében. Cca 300 nm tetőkert és 6500 nm zöldfelület kialakítása a dolgozók szabadidős tevékenységei részére.A Dorottya Udvar Közép- és Kelet-Európában legmagasabb eredménnyel BREEAM kiváló („Excellent”) besorolást kapott a működő épületek („In use”) kategóriában. Ez az egyik legrangosabb nemzetközi zöld minősítés.

 

dorottyaudvar irodahaz parkepites kisvakondpark kft

2014 Intenzív zöldtetője, 2.helyezés

Corvin sétány Cordia Sun Resort
 

1999-ben, több, mint 15 éve alakult a Zöldtető-és Zöldfal Építők Országos Szövetsége. 2014-ben Az Év zöldtetője és Az év zöldfala pályázaton, Intenzív zöldtető kategóriában a Corvin sétány Cordia Sun Resort épületre épített munkájával Cégünk 2. helyezést ért el.

 

 

corvin setany cordia sun resort kisvakondpark Tetokert

 

2014 Európa egyik legmegbízhatóbb vállalata

Kisvakond-Park Kft.
 

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján. KISVAKOND-PARK Kft. „AA” megbízhatósági tanúsítvány kapott, mellyel jelezheti, hogy Magyarország azon legjobb 1,75 %-ába tartozó vállalkozásai közé tartozik, mellyel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

 

bisnode kisvakondpark kft

 

 

2013 Az év Példaképe

Nagy Csanád, a Kisvakond-Park Kft. ügyvezetője
 

A Példakép Alapítvány civil kezdeményezés, amely azzal a céllal jött létre, hogy megismertesse és elismertesse a nyilvánossággal a sikeres fiatal magyar vállalkozókat. Nem csak azért, hogy büszkék lehessünk tehetségeinkre és az általuk elért eredményekre, hanem azért is, hogy a pályakezdő fiatalok vonzó, elérhető és követhető életpályát lássanak maguk előtt.

 

nagy csanad kisvakond park kft

2013 Magyar Kertépítő Verseny különdíj

Versenykert

 

2008 óta minden évben megépítik versenykertjeiket a magyar kertépítők. 2013 áprilisában a Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállításon nézhették meg az alkotásokat. A Magyar Kertépítők Országos Szövetsége (MAKEOSZ) különdíjjal jutalmazta a Kisvakond-Park Kft. által bemutatott kertet.

 

kisvakondpark kft makeosz kertepito verseny kulondij 2013 6

 

 

2011 Az év legzöldebb irodája

Docler Irodaház

 

Az irodaházzal szomszédos vasúti töltés összefüggő növényzettel való takarása, az esztétikusabb, és a zöldebb környezet elérése érdekében. Cca 300 nm tetőkert és 6500 nm zöldfelület kialakítása a dolgozók szabadidős tevékenységei részére.

 

 

docler irodahaz korosfa ultetes parkepites kisvakondpark kft

 

Tekintse meg díjnyertes kertépítészeti és egyéb munkáinkat!

Style Selector

Layout Style

Background Image