Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

Üdvözöljük a Kisvakond-Park Kft honlapján

Cégünket azzal a céllal alapítottuk, hogy a kertépítés és parképítés területén olyan megoldásokat alkalmazzunk, melyek minden szempontból megfelelnek a modern kor támasztotta követelményeknek. Kreatív megoldásainkkal megfelelünk a vállalati és a magánszféra minden különleges kihívásának. Kertészmérnökök és tájépítészek közreműködésével adunk ötleteket az Ön egyéni igényeinek megvalósításához. A hagyományos módszerek mellett a legkorszerűbb számítástechnikai eszközökkel segítünk megtalálni az Ön kertjének ideális arculatát. 3D látványtervekkel, szines fotókkal könnyítjük meg döntését, hogy valóban azt kapja, amit megálmodott: legyen szó minimalista modern kertről, hagyományos mediterrán kertről vagy nagyszabású parképítési projektről.
 
letoltheto cegbemutato 
 
 
 

Save

 

 Megbízható adózó minősítés

Adozói minősítés

 

Az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény 2016. január 1-jétől vezette be az adózói minősítést. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) negyedévenként megvizsgálja, hogy a cégjegyzékbe bejegyzett (és az úgynevezett áfa-regisztrált) adózók megfelelnek-e a megbízható adózókra, illetve a kockázatos adózókra vonatkozó feltételeknek. Cégünk 2020. I. negyedévében is megfelelt a megbízható adózó feltételrendszerének!

 

Minősített adozo Kisvakond Park Kft

 Cégünk eredményessége

Letölthető éves beszámolók

 

 2017. évi beszámoló, 2018. évi beszámoló, 2019. évi beszámoló

 

Kisvakond park Kft 2017 eves beszamolo

 

Miért válassza a Kisvakond-Park Kft.-t?

Több mint 25 év szakmai tapasztalat

Nagyvállalatok és Közületek számára végzett parképítési és parkfenntartási illetve a magánszféra kertépítési és kertgondozási munkái terén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk.

Szakemberekből álló csapat

Okleveles kertészmérnökök valamint táj- és kertépítészek szakértő tudásukkal segítenek megvalósítani álmait.

Megbízhatóság, Bizalom

Ügyfeleink jelentős része a kert- és parképítésen túl ránk bízza a kert gondozását, karbantartását is. Számunkra ez jelenti a Bizalom fogalmát!

500+ Kertépítési projekt

Irodaházak, Bevásárlóközpontok, Ipari parkok, Közületek, Vendéglátó teraszok és Hotelek, Lakóparkok és magánkertek százai sorakoznak referenciáink között.

Díjak, Elismerések

2013 Példaképe - Nagy Csanád ügyvezető

2014 Európa egyik legmegbízhatóbb vállalata

"Az év kertje", "Az év zöldtetője", "Az év legzöldebb irodája"....

Szervezetek támogatása

Fontosnak tartjuk, hogy a sikereinkből a rászorultak is részesüljenek. Minden évben támogatjuk az Országos Mentőszolgálatot, akik tevékenységükkel minden nap emberi életek megmentéséhez járulnak hozzá.

Magyar Kertépítők Országos Szövetsége

Cégünk 2014-től a MAKEOSZ tagja. Magunkénak érezzük a Szövetség alapcélját: népszerűsíteni a nemzeti- és európai kertépítészeti kultúrát, valamint elősegíteni a minőségi kertek iránti igény növekedését.

Eredményesen veszünk részt a MAKEOSZ által évente megrendezésre kerülő kertépítő versenyeken.

Magyar Tájépítészek Szövetsége

A Kisvakond-Park Kft. 2013-2017 között  rendes taggal képviseltette magát a Szövetségben. 

Hozzánk hasonlóan a Szövetség célja többek között a táj- és kertépítészet hagyományainak ápolása és új irányainak keresése, a tájépítészeti minőség javítása, a környezet természeti és kulturális értékeinek megőrzése és bővítése valamint komplex ökológiai rendszerének javítása.

 

 

Mérföldkövek....

 

 
 
 
1992
A kezdetek
 
 
 
 
 
Megalakult a B&T Bt., a Kisvakond-Park Kft. jogelődje. 1999-től felvettük tevékenységeink közé a kertek gondozását, karbantását.

2000-től kibővítettük tevékenységünket a kerttervezés és kertépítés területére is.

 

 

2004
100. kert
 

 

Alig 4 év alatt 100 új kertet építettünk. Ehhez már 3 kertépítő brigád munkáját koordináltuk.

2005-ben megkaptuk az első irodaházi parképítési megbízást az ERIX Irodaháztól.

 

 

2006
Megalakul a Kisvakond-Park
 

 

A B&T Bt. jogutódjaként, a Cég a komplett parképítési és park karbantartási üzletágat folytatja. Ebben az évben belépünk a HORECA szegmensbe is, a magyarországi McDonald's gyorsétterem hálózat kerttervezési és kertépítési munkáit Cégünk kapja.

 

 

2007
Szakkönyvet írtunk
 

 

Az év elején megjelent az ügyvezetőnk által írt szakkönyv „Nagy Csanád: Kertépítés Mindenkinek” címmel.

Számos szaklapban jelentek meg publikációink: Szép Házak, Lakáskultúra, A Mi Otthonunk...

 

 

2009
100 millió Ft egy év alatt
 

 

Az első Bevásárlóközpontunk parkosítása a Decathlon megbízásából.

Az első zöldtető kivitelezésünk az Infoparkban a Telekom Székház számára.

És az első év, amikor 100 millió Ft a bevételünk.

 

 

2010
Kizöldült Budapest
 

 

A főváros eddigi legnagyobb városközpont-rehabilitációs projektje, a „Budapest Szíve Program" keretén belül parképítési- és automata öntözőrendszer építési munkákat végeztünk. 

Magyarországon első kertépítőként a Madártani Egyesülettel közösen elindítottuk a „Madárbarát kert programot”.

 

 

2011
Első díjnyertes kert
 

 

Az "iroda.hu - Az év legzöldebb irodája" pályázaton a Docler Irodaház számára kialakított cca 300 nm tetőkert és 6500 nm zöldfelület együttesével 1.helyezést értünk el.

Ebben az évben örülhettünk a 300. kertépítési projektnek is, többek között az első LIDL áruház parképítésének.

 

 

2012
Óriás beruházások
 

 

A LIDL budapesti áruházak zöldfelület karbantartási- és síkosságmentesítési munkáinak kezdete. Az első bevásárlóközpont építése: Corvin bevásárlóközpont.

Kertépítő csapataink száma 5-re bővült, már átlag 20-an vannak a "kisvakondok".

 

 

2013
MAKEOSZ tagok lettünk
 

 

A Magyar Kertépítők Országos Szövetsége tagjának miért jó lenni? Mert neves szakemberek ítélik meg a munkánkat! Első versenykertünk azonnal különdíjas és közönségdíjas lett.

Védjegyeztettük logónkat, hogy senki ne élhessen vissza az Ön bizalmával!

 

 

2014
Európa egyik legmegbízhatóbb vállalata
 

 

A Kisvakond-Park Kft. „AA” megbízhatósági tanúsítványt kap, ezzel jelezzük, hogy Cégünk pénzügyileg stabil, alacsony kockázatú. Magyarország vállalkozásainak legjobb 1,75 %-ába tartozunk!

Ebben az évben már 200 millió Ft az éves árbevételünk. Nagy projektjeink: a Lake Forest Villapark komplett zöldfelületeinek kialakítása illetve a Corvin-sétány II. ütemének parképítése.

Elsőként jelenünk meg magyar kertépítők közül a HOUZZ-on, mely a világ vezető design weboldala.

2015
"Minden reggel benne vagyok a tévében"

 

 

 

Megtervezzük és megépítjük a TV2 kültéri stúdióját, a TV2 Mokkateraszt. Egyedi megoldásokat használva tettük le védjegyünket.

A Corvin Cordia Sun Resort intenzív és extenzív tetőkertjeit beneveztük a ZÉOSZ "Az év zöldtetője" című pályázatra. Ezüst érmesek lettünk!

 

 

 

 

2016
Összesen 75.000 m2 zöldtetőt építettünk
 

 

Innovatív és környezetbarát megoldás a tetőkre kertet varázsolni. Az új intenzív és extenzív zöldtetők kialakítása terén mára stabil kivitelezőkké váltunk.

Megépült az 500. kertünk is, valamint 2 év alatt sikerült megdupláznunk a forgalmat: bevételünk elérte a 400 millió Ft-ot.

 

 

 

 

2017
A "Mesepark"
 

 

A Főváros kiemelt beruházásaként, az Állatkert új területén ( volt Vidámpark) megvalósuló Mesepark egy új típusú szabadidő, illetve családi élménypark.

Büszkék vagyunk arra, hogy Cégünk generáltervezőként vett részt a beruházásban.

 

 

2018
Újabb szintet léptünk
 

 

Ebben az évben a Kisvakond-Park Kft éves bevétele meghaladt a 700 millió Ft-ot. Bízunk benne, hogy elégedett megrendelőink száma a jövőben emelekedni fog.

 

 

2019
ELCA  tagjai lettünk
 

 

Az Európai Kertépítők Szövetsége (ELCA: European Landscape Contractors Association) minden évben más országban tart szakmai találkozót tagjai számára, ahol a lehetőség van a helyi kertépítészeti újdonságok megtekintésére és a szakmai tapasztalok megvitatására. Idén a festői Francia Riviérára látogatnak el a tagok, 2019. április 5-7 között, amin mi is részt veszünk.

 

 

2020
Cégbemutatás az építészfórumon
 

 

A Metrodom Panoráma lakópark Budapest egyedülálló zöld homlokzatú lakóparkja. A lakóépületek tervezési szakaszában már szakértőként is részt vettünk.

Cégünk feladta volt a lakópark teljes területén az összes zöldfelület kivitelezése,  az  extenzív és intenzív zöldtetők és a homlokzati zöldfelületek megvalósítása valamint  a térburkolási munkák kivitelezése.

A lakópark átadása után az építészfórumon megjelent egy cikk a Kisvakond-Park Kft. munkásságáról.

 

 

Style Selector

Layout Style

Background Image