Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

A Kisvakond-Park Kft. sikere a Megrendelők magas színvonalú kiszolgálásában rejlik. Minden munkatársunk arra törekszik, hogy Megrendelőink számára a kerttervezés, kert- és parképítés illetve a kert- és park karbantartás területén olyan szolgáltatást nyújtsunk, amellyel a Kisvakond-Park Kft.-vel való munka élménnyé válik.
Annak érdekében, hogy a piaci kihívásokra rugalmasan tudjunk reagálni, a szervezet minden szintjén a megújulásra törekszünk.
 
Kezdeményező, innovatív, mindig megújulni és fejlődni vágyó munkatársakat keresünk, akiknek a természet, a föld, a növények tisztelete egyaránt fontos. Olyan kollégákat, akik elkötelezettek és minőségi munkával szeretnének értéket teremteni, nem ijednek meg a fáradságos munkától és fontos számukra a közösség szolgálata. Akik egy együttműködő és hatékony csapat részeként szeretnének mindig többet és jobbat alkotni.
Az évi 1000 millió Ft-os forgalom és stabil tulajdonosi háttér révén biztos jövőt remélhet nálunk!
 
Remélem, hogy azonosulni tud célkitűzéseinkkel, és állásajánlataink közül találni fog olyan pozíciót, mely megfelel elképzeléseiknek, és szakértelmével erősíteni tudja csapatunkat.
 
Üdvözlettel:
Nagy Csanád, tulajdonos
 
 
Fényképpel ellátott önéletrajzot a kisvakond@kisvakond.eu címre várunk.
 

Style Selector

Layout Style

Background Image