Posted on

GreenTech angolgyep prémium műfű-magán teraszon

Előtte-Utána fotón szeretnénk bemutatni az angolgyep prémium műfűvet!

Nem szereti a teraszát, mert túl kicsi és ötlete sincs hogyan lehetne feldobni? Nem is gondolja milyen hangulatossá teheti akár a legkisebb teraszt is, csak az angol gyep Prémium műfű kell és egy-két kényelmes és jó pofa kiegészítő!

Prémium kategóriás 40 mm szálhosszúságú műfüvünk kiváló választás bármilyen teraszra . Nagyon jól fel lehet dobni vele bármilyen teraszt. A műfű lerakása nagyon egyszerű, betonra és csempére a méretre vágást követően műfű ragasztóval kell a terasz burkolatához rögzíteni. Az angol gyep prémium műfű UV álló, és tűzálló, ólom és kadmium mentes.  Megjelenése teljesen élethű, tapintása puha.

Ne féljen belevágni , és újítsa meg teraszát! Hozza el a mindig zöld gyep érzését teraszára, varázsolja egy olyan hellyé ahová bármikor szívesen ül ki, egy reggeli kávéra vagy teára, vagy hívja át barátait egy hangulatos teraszos kiülős beszélgetésre.

Az angol gyep prémium műfüvünket webshopunkból bármikor megvásárolhatja, állandó raktárkészlettel rendelkezünk! Részletes infókért, rendelésért kattintson ide!

Tetszett Önnek a cikk? Ossza meg itt: