Posted on

Csapatépítés a zöldtetőépítőknél 2024-ben is

A zöldtetőépítők a festői Dunaparton kezdték a szezont: a csapatépítő játékokkal még jobban megismertük egymást, finomakat ettünk és ittunk. Az estét Badár Sándor koronázta meg szenzációs előadásával.
 
 
 
 
A zöldépítők idei csapatépítésén két Év dolgozója díjat adtunk át, a nem mindennapi teljesítményekért. Első a sorban Kenéz László, aki 2017 óta dolgozik cégünknél, csapatunk oszlopos tagja.
És mit is tudhatunk Laciról?
A Kisvakondra nem sajnálja az idejét és energiáját, a rábízott munkát maximális odafigyeléssel végzi el, sőt, túl is teljesíti azt! A csapatot koordinálja, az új kollégák betanításában is részt vesz. A rétegrendrakástól a kontrollaknák beállításán át a daruzásig, szinte minden feladatban számíthatunk rá.
Az év dolgozója másik díjazottja Havasi Ádám, aki 2016 óta dolgozik cégünknél, mint építésvezető. Megbízhatóan és magas szakértelemmel látja el feladatait. Tavaly hat projektet vezetett le sikeresen, a magas színvonalú munkavégzés melletti elköteleződése rendkívüli.
Kiemelendő az általa irányított Grand Corvin2 projekt, amely hiba nélkül és határidőre készült el, olyan első osztályú minőségben, amely külön elismerést érdemel. Ádám pozíciója ellenére sem rest beállni a kétkezi fizikai munkába; alázatos és elkötelezett a szakma iránt. Mindezek mellett a kertépítés terén is rendkívül jártas és tapasztalt szakembernek számít, ami sokoldalúságát és tudását erősíti tovább.
Köszönjük mindkettőjük odaadó munkáját és további sikereket kívánunk!
Fájó szívvel köszönünk el Ispán Laci bácsitól és Czap Jánostól. Mindketten nyugdíjba mennek, emiatt nem búcsúról beszélünk, hiszen hamarosan újra beszélünk majd. Addig is hosszú, nyugodt, pihenéssel teli éveket kívánunk nekik!
Tetszett Önnek a cikk? Ossza meg itt: