Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

3 in 1 Cafe and Lounge - kertépítés

Az M3-as autópálya Szilas pihenőjénél található 3 in 1 étterem a stílusához illően egy egyszerű, néhány elemből építkező kert megtervezése és megépítése volt a feladatunk 2010-ben.

A viszonylag nagyméretű gyepfelület kialakítása mellett, feladatunk volt egy idős, 6 méter magas nyírfa elültetése az épülő teraszburkolat egy növénykazettájában. A megrendelő emellett várt tőlünk egy ötletet, valamit, ami segít a vendégek emlékezetébe vésni ezt a helyet.

Így született meg a teraszról jól látható helyre került céglogó, amit a gyepbe vágva alakítottunk ki. Talajelőkészítés után előbb lefektettük a gyepszőnyeget, majd erre egy előregyártott sablont fektetve kivágtuk a gyepből a logó mintáját, így elkőszült a "negatív". Ezután következett a talán legprecízebb munkát igénylő rész, amikor a vágás mentén műanyag gyepszegéllyel körbeszegélyeztük a mintát. Belülre geotextil került, ami meggátolja a gyomosodást, a mintát végül szürke, aprószemű zúzottkővel töltöttük ki, így született meg a 3 in 1 logó.

Style Selector

Layout Style

Background Image