Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

Szegedi McDonalds étterem- kertépítés

A McDonald's éttermeinek kertjeinél mindenhol a praktikusság és a könnyű fenntarthatóság párosul a rendezett, köztéri zöldfelülethez képest kiugróan igényes megjelenéssel. Nem volt ez másként ennél a szegedi étteremnél sem, ahol a régi kert felújítása volt a feladat. A nagyobb növények, fák és cserjék így csak kisebb alakító metszést, formára nyírát igényeltek, emellett pedig az alacsonyabb cserje- és évelőágyakat újítottuk fel, a hozzá tartozó automata öntözőrendszerrel egyetemben természetesen.

Ugyanígy megújult a gyep is, ami minden kertnek az alapját adja. Ha a fű csúnya, kopott, kisárgult, netán gombás betegségek lepik el és emiatt foltotosodik, akkor hiába minden igyekezet, a kert egésze nem fog kellemes hatást mutatni. Emiatt sokkal fontosabb is, hibái jobban szemet szúrnak, mint egy-egy kevésbé mutatós cserje, vagy akár kisebb fa.

Style Selector

Layout Style

Background Image