Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

City Gate intenzív zöldtető rekultiváció

 

Egy korábbi cikkünkben részletesen beszámoltunk Önöknek a City Gate irodaház extenzív zöldtető újra tervezéséről és újjáépítéséről. 

Most az irodaház intenzív zöldtető rekultivációját is szeretnénk bemutatni.
A két projekt párhuzamosan zajlott, nagy kihívás volt, mert a projektben a Kisvakond-Park Kft látta el a teljes generál tervezést.
 
Az irodaház intenzív zöldtető kivitelezésénél teljesen új felszíni vízelvezető rendszert kellett kiépítenünk és az elektromos rendszer is megújult.
Új térkő borítást kaptak a belső gyalogos utak és újra aszfaltoztuk a gépjármű utakat.
A növényágyások mind formában mind növény összetételben teljesen megújultak,
Az intenzív fenntartású növényágyásokhoz saját gyártású, minősített intenzív közeget használtunk. A zöldfelületekhez automata öntözőrendszert építettünk ki.
Számos látszóbeton megoldást is belecsempésztünk a tervekbe: látszóbeton magas ágyásokat alakítottunk is, saját formatervezésű és gyártású látszóbeton kertberendezést (ülőbútorok, szemetesek, növény planténerek, ülőgombákat) helyeztünk ki. A már meglévő pergolát felújítottuk: új festést kapott és lefedtük, a tető színes fóliázásával hangulatos összhatást sikerült kialakítani.
A munkánkban felhasznált intenzív összes zöldtetős anyagot megtalálják webshopunkban is: https://kisvakond.eu/webshop/z%C3%B6ldtet%C5%91-%C3%A9p%C3%ADt%C3%A9si-elemek
A lassan fél éve befejezett munkánkat újra befotóztuk Önöknek, amihez jó képnézegetést kívánunk!

Style Selector

Layout Style

Background Image