Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

OMMRK- intenzív zöldtető kivitelezés

Egy újabb kivitelezési projektünkkel szeretnénk elbüszkélkedni. A Kisvakond-Park Kft. végezte el a monumentális épület valamennyi zöldtetőjének kivitelezését. Intenzív és extenzív tetőket egyaránt építettünk.

A Liget Budapest projekt keretén belül megvalósult az Országos Múzeumi restaurálási és raktározási központ (OMMRK)  kivitelezése.

A közel 37 000 négyzetméteres korszerű építményben raktárakat, restaurátor műhelyeket, kutatószobákat alakítottak ki  és helyet kap a közép-európai művészettörténeti kutatóintézet és központ is. Érdemes megtekinteni az alábbi összefoglaló videót az épület több éves építési folyamatáról. A vieóért kattintson IDE!

Az intenzív zöldtetre a speciálisan zöldtetőkre kifejlesztett GreenTech intenzív ültető közegbe lettek az évelő növények beültetve. A zöldfelületekre egyedi tervezésű és gyártású szögletes Cubio látszóbeton padokat telepítettünk, amelyeket nagyon jól kiegészítenek a Cubio antracit színű fém planténerek.

 

Style Selector

Layout Style

Background Image