Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

Hétfő-Péntek 8.00-16.00

Hétvége ZÁRVA

 

Nyári leállás: 2020.08.17.- 08.21.

Leállás alatt ZÁRVA!

 

 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

Jófogás Iroda -beltéri növénydekoráció. "Az Év irodája" III.hely, 2015

Az irodák adottságainak és a megrendelői igényeknek eleget téve a dekoráció jelentős részét műnövények képzik. 

A kiváló minőségű, az eredetihez megszólalásig hasonlító műnövények összhatása egy kellemes, nyugodt irodai környezetet benyomását keltik, egyáltalán nem hat mesterkéltnek.

Fiatalos, lendületes, dinamikus és trendi. Talán így lehetne összegezni a Jófogás irodaház nagy nyitott, otthonos tereinek hangulatát, melynek alapjegyei az álmennyezet nélküli nyers vasbeton födém, látszó gépészeti és elektromos berendezések és vezetékek, sima felületű gumi padlók, faburkolatok, növényszigetek, kevés, de rendkívül intenzív szín, néhol ipari hatású megjelenés, differenciált ültetés, a világítótestek belsőépítészeti elemként való alkalmazása.

Műnövényekkel térelválasztás, és hangulatteremtés? Miért is ne! A megrendelői igényeknek eleget téve az irodát teljes mértékben élethű műnövényekkel rendeztük be. Műnövények hallatán egyből valami giccses borzalom jelenik meg lelni szemeink előtt, holott, a műnövényeket ma már olyan kiváló minőségben készítik, hogy még a szakavatott szemeket is meg tudják téveszteni. Mi természetesen az igazi, élő növények pártoljuk, de előfordulnak olyan helyetek, ahol sajnos nem maradnának életben, de mégis szeretnénk megteremteni a kert miliőt.

Style Selector

Layout Style

Background Image

;