Posted on

City Gate Irodaház- zöldtető rekultiváció

Cégünk évek óta foglalkozik  rosszul működő zöldtetők újratervezésével és átépítésével.

A legújabb projektünk keretén belül számos nehézséggel kellett megbirkóznunk. A legnagyobb kihívást az jelentette, hogy a City Gate egy működő irodaház, emiatt rendkívül nagy körültekintéssel és óvatossággal kellett lebonyolítani az építkezést, és folyamatosan biztosítani kellett a személyi forgalmat.

A projekt keretén belül az irodaház összes belső útját (gyalogos és gépjármű) újra kellett tervezni és burkolni. Az intenzív növényágyásokat átterveztük, teljesen új növénykiültetést valósítottunk meg. A már meglévő pergolát felújítottuk, új festést kapott és lefedtük, a tető színes fóliázásával hangulatos összhatást sikerült kialakítanunk.

A tetőkert kivitelezésénél arra törekedtünk, hogy kellemes és élhető környezetet teremtsünk az irodaház dolgozói számára. A tetőkert koncepciójához teljes mértékben passzoltak a Kisvakond-Park Kft. által formatervezett és gyártott kültéri látszóbeton bútorok, a Vario termékcsaládból.

Második ütemben a szökőkút felújítása következik.

Nagyon reméljük, hogy az irodaház dolgozói számára sikerült egy kis zöld „szigetet” kialakítanunk, ami  feltöltődést nyújt számukra napközben.

Tetszett Önnek a cikk? Ossza meg itt: