Posted on

City Gate Irodaház parktervezése és kivitelezése

A City Gate Irodaház parkjának tervezése és kivitelezése is cégünk feladatai között szerepelt 2023-ban. A park tervezésénél fontos szerepet játszott az egyedi kialakítás, emiatt különleges megjelenést kapott a felújított medence, hangulatos esti világítással. Mint a legtöbb modern irodaház, itt is igyekeznek a dolgozók kedvében járni: egy sötétített üveges, fedett dohányzó, egy motoros, időjárás-követő napvitorla és egy kültéri csocsóasztal igyekszik kielégíteni az igényeket. Az irodaház több helyen műgyanta burkolatot választott, mivel csúszásmentes, esztétikus és jó vízelvezető képességű. Ismét hálával tartozunk, hogy ilyen csapatban dolgozhatunk, köszönjük!

A City Gate Irodaház projektje a Design&Build kertépítés szolgáltatásunk keretein belül valósult meg:

Egyedi megközelítés: Minden kertet egyedi igények és körülmények jellemzik, ezért minden projektet egyedi megközelítéssel kezelünk, hogy a lehető legjobban megfeleljünk az ügyfél elvárásainak és a terület adottságainak.

Tapasztalt szakemberek: Csapatunk kiváló és összeszokott tájépítészekből és kertépítőkből áll, akik széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a tervezés és kivitelezés terén.

Teljeskörű szolgáltatás: A koncepciótól kezdve egészen az építési munkálatok befejezéséig minden lépést mi végzünk el, így folyamat során az ügyfélnek csak egyetlen megbízható partnerre van szüksége. Igény szerint a parkfenntartási munkákat is vállaljuk.

 

professzionális kerttervezés

Tetszett Önnek a cikk? Ossza meg itt: