Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

Hétfő-Péntek 8.00-16.00

Hétvége ZÁRVA

 

 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

Kisvakond-Park Kft.-Negyedév kiemelt dolgozója cím nyertesei

 

Cégünk életébe idén egy újítást vezettünk be, elhatároztuk, hogy minden negyed évben kiemelünk egy arra érdemes munkatársunkat, aki elnyeri a negyedév kiemelt dolgozója címet.

Mivel már 2 negyedév is eltelt az évből, ezért most be szeretnénk pótolni az elmaradásunkat.

Az első negyedév kiemelt dolgozója Katona Csabára lett. Csabi és Irma múlt év végén vette át romokban a teljes Campona zöldfelületeinek karbantartását és márciusra fel sem lehetett ismerni, amilyen rendet vágtak. Csabi teljesen magáénak érzi a területet, felelősséget vállal az elvégzett munkáért, alkalomadtán saját gépeit sem rest befogni, hogy minden gördülékenyen menjen. A bevásárlóközpont több mint 3 hektár! A tulajdonostól is sok pozitív visszajelzést kaptunk, értékelik a munkájukat.

Mivel Csabi a felelőse a területnek őt illeti a díj, de hisszük, hogy Irma nélkül nem ment volna!  Köszönjük szépen a munkájukat és gratulálok nekik az egész csapat nevében!

A második negyedévre megosztott díjat ítéltünk meg, mert 2 ember közös állhatatos és áldozatkész munkáját értékeltük. Idén áprilisban személyi változás történt a kertkarbantartási részleg vezetői poszton, Kovács Zoltán 11 év közös munka után elhagyta a cégünket, helyét Velősy Marci kollégánk vette át. A váltás nem volt egyszerű, sok átszervezéssel és újragondolással járt. Mindeközben szinte képtelenség jártas és szakképzett kertkarbantartót találni. Gyakorlatilag az összes magánkert két kertészünk nyakába szakadt. Takács Gergő és Bahil Tomi derekasan állt és áll helyt, több kertből is kaptunk személyes visszajelzést, hogy mennyire tisztességes munkát végeznek, megbízhatóak, és elégedettség kíséri munkájukat.

Köszönjük Gergő és köszönjük Bob a korrekt hozzáállást, gratulálunk mindkettőtöknek az összes Vakond nevében!

Joomla SEF URLs by Artio

Style Selector

Layout Style

Background Image

;