Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

Hétfő-Péntek 9.00-17.00

Hétvége ZÁRVA

 

 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

Lakópark

City Home „J” épület dísztó vízgépészeti tervezése, környezetrendezése

Budapest IX. kerületében tovább épülnek a Metrodom Kft által kivitelezett lakóépületek. Az elmúlt 20 évben ez a terület jelentős változáson ment keresztül, köszönhetően a tudatos, átgondolt város-rehabilitációnak. Ez elmúlt években a Középső-Ferencváros a fejlesztéseknek köszönhetően ma már a város egyik legkedveltebb része.

A gabion elemek tág felhasználási lehetőségének köszönhetően nagyon népszerű építőanyag már nem csak Nyugat-Európában, de hazánkban is.
Kezdetben ipari létesítményeknél, meredek autópálya rézsűknél, patakmedrek megtámasztásánál alkalmazták a masszív gabion-elemeket, azaz a kőkosarakat, azóta viszont mind az építészetben, mind a kertépítésben elterjedt és előszeretettel használt építőanyag.

2010-ben keresett meg bennünket ügyfelünk, hogy a Budapest, Mártonhegyi út egy szakszán egy meredek, szakadó löszfal megtámasztására építsünk egy 7-8 m magas támfalat.

1. oldal / 2
Joomla SEF URLs by Artio

Style Selector

Layout Style

Background Image

;