Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

Hétfő-Péntek 9.00-17.00

Hétvége ZÁRVA

 

 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

2008 óta minden évben megépítik versenykertjeiket a magyar kertépítők. 2013 áprilisában a Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállításon nézhették meg az alkotásokat. A Magyar Kertépítők Országos Szövetsége (MAKEOSZ) különdíjjal jutalmazta a Kisvakond-Park Kft. által bemutatott kertet.

Ahogy a pályázati munkánkban is megfogalmaztuk, szerettük volna bemutatni, hogy a Kisvakond-Park szerint milyen is egy mai, modern kert. Legyen „letisztult, élhető, inspiráló”. Legyen benne játékosság, apró, felfedezni való részletek, legyen a kert sokféle anyag bemutatására alkalmas és mégis maradjon meg benne a harmónia.

Published in Versenykert

2016-ban már 18.alkalommal rendezték meg "Az év kertje " országos kerttervezési és építési nívódíj pályázatot. Megtiszteltetésnek érezzük, hogy a Gombásné Magyar Csilla által tervezett, és kiemelt különdíjjal jutalmazott fótligeti kert építését Cégünk végezte.

Published in Versenykert
vasárnap, 27 november 2016 13:17

Az Év Zöldtetője 2014 - II.hely

10 év munkái közül választották ki a verseny-projekteket, amiből a Geum Stúdió által tervezett a Kisvakond-Park Kft által megépített és fenntartott "Corvin Sun Resort tetőkert" az intenzív tető kategóriában 2. helyezést ért el.

Published in Versenykert
Joomla SEF URLs by Artio

Style Selector

Layout Style

Background Image

;