Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

Hétfő-Péntek 9.00-17.00

Hétvége ZÁRVA

 

 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

vasárnap, 27 november 2016 04:19

Rózsadomb, Lepke lakópark - parképítés

A Rózsadomb mindenkinek ugyanazt jelenti. Elegáns környezet, kellemes zöldövezet - noha sokhelyütt ma ez már csak a múlt még a Rózadombon is, a lakóparkok még ma is biztosítani tudják ezt a kiváltságos környezetet a város szívében.

A néhány éve készült Lepke lakópark kertjében a nagyobb, szabad gyepfelületek, a cserjeállományban pedig a lomblevelű örökzöldek dominálnak - a kert így egészen "felhasználóbarát", jól bírja a használatot, a kisebb-nagyobb tereket pedig változatos időtöltésekre kihasználhatják - és ki is használják - az itt lakók.

Published in Lakópark
vasárnap, 27 november 2016 04:08

Nanette Harmony Lakópark - parképítés

A Váci út közelében található új lakópark kertjeit cégünk 2013 tavaszán építette. A három lakóépület 2-2 közös használatú belső udvart fog közre, míg körben a földszinti lakásokhoz kis magán kertrészek kapcsolódnak.

A munka érdekessége volt a 35 db koros, 30-35 cm törzsátmérőjű szivarfa (Catalpa ’Nana’) elültetése. Ezek az épületek bejárataihoz kerültek, minden bejárathoz 8-8 db. A fákat egyenként mozgattuk kézi targoncával az 1 m3-es ültető gödrökhöz, és 5 ember segítségével állítottuk a gödörbe.

Published in Lakópark

A City Home Budapesten, a IX. kerület legnagyobb, egységes arculattal rendelkezőló lakóparki projektje, melynek keretében a Vágóhíd, Mester és Máriássy utcák által határolt területen egy új, modern, színes városnegyed jön létre. City Home lakópark központi játszótere és pihenő parkja közel 2000 m2 területet foglal magába. A magán játszótér és pihenőpark átadáásra 2016 novemberében kerül sor.

A játszótér és pihenőpark tervezési és egyéb előkészüléti munkái közel 1 évet vettek igénybe, de a gondos, szaktudásra alapuló munka elengedhetelen részét képezi a professzionális kivitelezésnek.

Published in Lakópark
Joomla SEF URLs by Artio

Style Selector

Layout Style

Background Image

;