Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

Hétfő-Péntek 9.00-17.00

Hétvége ZÁRVA

 

 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

Displaying items by tag: irodaház - Kisvakond.eu

2013. június eleje óta végzünk kertfenntartást ennek az irodaháznak. Nagyságrendileg 300 m2 gyepet és ugyanennyi évelő illetve cserje felületet tartunk rendben. A kert valójában egy mélygarázs födémre épített intenzív tetőkert.

Published in Irodaház
vasárnap, 27 november 2016 03:18

Alkotás 41 Irodaház - kertfenntartás

Ennek az irodaháznak a kertjét először 2010-2011 között vettük gondozásba. A munkákat kisebb szünet után 2013-ban folytattuk, és először nagy kihívások vártak ránk. A másfél éve nem gondozott kertben különösen szűk keretből oldjuk meg a fenntartás, mai minden nehézség ellenére máris javulást idézett elő. A kültéri fenntartás mellett a beltéri növényzet ápolása is a mi feladatunk.

Published in Irodaház
vasárnap, 27 november 2016 02:54

Váci út - BC140 Irodaház

Ebben a 2003-ban tervezett és épített irodaház kertben 2011 óta végezzük mi a kert fenntartást. Kisebb átépítések mellett az öntözőrendszer javítását is meg kellett oldanunk.

A belső udvaros tetőkertre több lakóház terasza és ablakai is néznek, amiért különösen fontos, hogy a kert esztétikailag kiemelkedő legyen, hiszen így nem csak az irodaház dolgozói használják pihenésre, hanem az ott lakók is gyönyörködhetnek benne.

Published in Irodaház
Joomla SEF URLs by Artio

Style Selector

Layout Style

Background Image

;