Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

Hétfő-Péntek 9.00-17.00

Hétvége ZÁRVA

 

 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

Egyéb

Megkezdtük viszonteladói körünk kiépítését!
  Angol gyep prémium műfű forgalmazásához várjuk országosan a jelentkezőket. A Viszonteladók kiválasztásánál figyelembe vesszük a forgalmazói orientáció és a lokációt, ezzel törekedve arra, hogy partnereink ne kerüljenek indokolatlan versenyhelyzetbe.   Köszöntjük egyben második viszonteladónkat az újpesti Ecolinest, akiknél a WPC teraszburkolat - Green Deck termékei között most már megtalálható…
Hivatalosan is Semmelrock viszonteladó partnerek lettünk!
  Büszkék vagyunk rá, hogy a tavalyi évben több mint 12 000 m2 felületet burkoltunk le Semmelrock térkövekkel országszerte. Fontos, hogy cégünk csak online értékesítéssel foglalkozik, raktárkészletet nem szándékozunk fenntartani.Keressék honlapunkon és facebook oldalunkon az akciós Semmelrock térköveket, termékeket.
2 éves lett a zöldfalunk a Corvin sétányon!
Két éve készült el ez a szerelt zöldfalunk a Corvin sétányon! Nagyon büszkék vagyunk rá, hiszen azóta is minőségi környezetet biztosít az épület használóinak. Könnyű fenntartású, de nagyon szépen díszít ez a fajta zöldfal. A növények szépen kiegészítik egymást, dinamikus, de egyben harmonikus látványt nyújtanak.    
Mesebeli kert Budapesten
A kertek általában egy kis természetet csempésznek az emberek mindennapjaiba, kikapcsolódást nyújtanak a hétköznapokon. Ez a kert azonban nem ilyen, sokkal különlegesebb..
A Garden Expon jártunk ismét!
Csanád és Andris ismét kint jártak a GARDENEXPO-n az OTP Lakástakarék megbízásából, hogy segítsenek a (leendő) lakástulajdonosoknak megtervezni álomkertjüket.Idén is nagyon népszerű volt a stand, számos érdeklődőt fogadtak.
Rangos díjat nyert a Nokia Skypark
A Nokia Skypark nyerte 2017-ben az elmúlt év legsikeresebb ingatlanfejlesztési projektjének járó díjat a Portfolio Property Awards-on.
FLORMART -  kertészeti kiállításon jártunk
Elutaztunk Olaszországba a Flormartra - Olaszország legnagyobb kertészeti kiállítására - különleges növényeket és új Beszállítókat találni. Előzetesen már összegyűjtöttük sok ügyfelünk kérését, ritkaságnak számító vagy koros növényekre.
Fűmag akció
Gyors növekedésű napos helyre való fűmagkeverék akciós, 790 Ft/kg-os áron. Összetétel: angol perje 55+30% vörös csenkesz 15%. Ideális családi házak kertjébe.
Építészeti nívódíjat nyert a Covin corner
A díjazott pályamunkákban az építészeti minőségen túl többek között az épített környezetet is értékelte a zsűri, melynek kialakításában Mi is jelentős szerepet vállaltunk.
Joomla SEF URLs by Artio

Style Selector

Layout Style

Background Image

;