Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

Hétfő-Péntek 9.00-17.00

Hétvége ZÁRVA

 

 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

Egyéb

2 éves lett a zöldfalunk a Corvin sétányon!
Két éve készült el ez a szerelt zöldfalunk a Corvin sétányon! Nagyon büszkék vagyunk rá, hiszen azóta is minőségi környezetet biztosít az épület használóinak. Könnyű fenntartású, de nagyon szépen díszít ez a fajta zöldfal. A növények szépen kiegészítik egymást, dinamikus, de egyben harmonikus látványt nyújtanak.    
Mesebeli kert Budapesten
A kertek általában egy kis természetet csempésznek az emberek mindennapjaiba, kikapcsolódást nyújtanak a hétköznapokon. Ez a kert azonban nem ilyen, sokkal különlegesebb..
A Garden Expon jártunk ismét!
Csanád és Andris ismét kint jártak a GARDENEXPO-n az OTP Lakástakarék megbízásából, hogy segítsenek a (leendő) lakástulajdonosoknak megtervezni álomkertjüket.Idén is nagyon népszerű volt a stand, számos érdeklődőt fogadtak.
Rangos díjat nyert a Nokia Skypark
A Nokia Skypark nyerte 2017-ben az elmúlt év legsikeresebb ingatlanfejlesztési projektjének járó díjat a Portfolio Property Awards-on.
FLORMART -  kertészeti kiállításon jártunk
Elutaztunk Olaszországba a Flormartra - Olaszország legnagyobb kertészeti kiállítására - különleges növényeket és új Beszállítókat találni. Előzetesen már összegyűjtöttük sok ügyfelünk kérését, ritkaságnak számító vagy koros növényekre.
Fűmag akció
Gyors növekedésű napos helyre való fűmagkeverék akciós, 790 Ft/kg-os áron. Összetétel: angol perje 55+30% vörös csenkesz 15%. Ideális családi házak kertjébe.
Építészeti nívódíjat nyert a Covin corner
A díjazott pályamunkákban az építészeti minőségen túl többek között az épített környezetet is értékelte a zsűri, melynek kialakításában Mi is jelentős szerepet vállaltunk.
Mesepark az Állatkertben
2017 őszén megnyílhat az egykori Vidám Park egy részén épülő Mesepark. Az örök ligeti vetélytárs 2013 szeptemberében zárta be kapuit, területét az Állatkert kapta meg egy 2012-es fővárosi határozat értelmében. A Fővárosi Állat és Növénykert (FÁNK) hosszú távú célként két park – Mese-, illetve Pannon Park – kialakítását tervezte a…
II. helyezés az Év Zöldtetője 2014 pályázaton
10 év munkái közül választották ki a verseny-projekteket, amiből a Geum Stúdió által tervezett a Kisvakond-Park Kft által megépített és fenntartott "Corvin Sun Resort tetőkert" az intenzív tető kategóriában 2. helyezést ért el.
Joomla SEF URLs by Artio

Style Selector

Layout Style

Background Image

;