Kerttervezési, kertépítési és kertgondozási szolgáltatásainkkal készséggel állunk rendelkezésére! 

Hétfő-Péntek 8.00-16.00

Hétvége ZÁRVA

 

 

×

Figyelmeztetés

Property-ID invalid. Google Analytics is not implemented properly on the page. Please go to plugin settings and enter a valid Google Anyltics Proprety-ID.

hétfő, 17 június 2019 15:32

Készlet erejéig rendelhető Sedum szőnyeg

Figyelem! Új varjúháj szőnyeg szállítmány érkezett a Kisvakond-Park Kft. telephelyére!

Published in Kertépítés
hétfő, 20 május 2019 09:42

OMMRK zöldtető kivitelezés

Egy újabb kivitelezési projektünkkel szeretnénk elbüszkélkedni-OMMRK zöldtető kivitelezés

Published in Extenzív zöldtetők

Nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a Kőműves utcában található modern, minimál stílusú kert az egyik legjobban sikerült kertjeink közé tartozik, mindamellett, hogy hűen tükrözi azt az irányvonalat, melyet cégünk képvisel. A gondos tervezést követően cégünk végezte a kivitelezést, ill. végzi a kert fenntartását.

A kertbe egy impozáns, egyedileg tervezett és gyártott látszóbeton kapun lehet belépni. A házhoz vezető lépcső mellett jobb oldalon kiemelt növénykazettában buxusgömbök oldják a szögletes formákat, a lépcső bal oldalát egy egyedileg tervezett és gyártott látszóbeton lámpasor díszíti. Közvetlenül a gyalogos bejárat mellé került egy előnevelt vörös levelű japánjuhar szoliter alakfa.

A hátsó kertrészben, az épület mellett lett kialakítva egy bio- és fürdőtó. A tóparti növényzet kellemes, természetes hangulata erős kontrasztot képez a modern vonalvezetésű, látszóbetonnal tarkított kerttel.

Published in Extenzív zöldtetők
Joomla SEF URLs by Artio

Style Selector

Layout Style

Background Image

;